Haberler

Honda’dan trafik güvenliği eğitimi




40 yıllık deneyimle okul öncesi çocuklarına trafik eğitimi.

Trafikte güvenlik konusunda 40 yıldan uzun süredir dünyanın dört bir yanında 6 milyondan fazla insana eğitim veren Honda, Türkiye’de de 4-7 yaş arası çocuklara trafik güvenliği eğitimi veriyor.

Her yeni ürünüyle araçlarını ileri teknoloji aktif ve pasif güvenlik özellikleriyle donatan Honda, sattığı araçlardaki yolcuların ötesinde trafik paydaşlarının da güvenliğini önemsiyor. Tüm trafik paydaşlarının güvenliği için özel çaba sarf eden Honda, 40 yıldan uzun bir süredir dünyanın dört bir yanında her yaştan sürücü ve yayaya trafik güvenliği eğitimi ve güvenli sürüş eğitimleri veriyor. Bugün 37 farklı ülkede faaliyet gösteren 40’dan fazla trafik eğitim merkezi, okul öncesi yaşlardan 70 yaşını geçenlere trafikte güvende olabilmenin eğitimini veriyor.
Türkiye’de ise 2005 yılının Nisan ayında faaliyete geçen Motosiklet Eğitim Merkezi ile özellikle motosiklet severler’in güvenli sürüş eğitimi almalarını hedefleyen Honda, bugüne kadar yaklaşık 14 bin kişiye eğitim verdi. Global trafik eğitimi deneyimini faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde sürdüren Honda, 2015-2016 eğitim yılında okul öncesi çocukların trafik eğitimine ağırlık verecek. 4-7 yaş arası çocukların hedeflendiği seminerlerde trafik ve trafik güvenliği konusunda resimli ve uygulamalı anlatım gerçekleştiriliyor. Honda’nın Ayatorii trafik eğitimi kursları, dünyanın dört bir yanında uygulanan bir program. İlgili kaymakamlık ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü izniyle ilk olarak 25 farklı anaokulda gerçekleştirilecek seminerlere Şekerpınar Toki Anaokulu ve Sultan Fatih Anaokulu’nda başlandı ve şu ana kadar 377 miniğe ulaşıldı.

Berk Yurtbaşı

Eli vites koluna uzanan her çocuğun hayali olmakla birlikte, debriyaj sorunlu halkımın mortgage bakımından sonunda kendilerini egzoz borusu ile intihar etmelerinden korktuğum sevda, araba sevdasına sahip adam.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu