FeaturedHaberler

2017 Mercedes SLC tanıtıldı




Mercedes, 2017 SLC prototipi ile Amerika Uluslararası Otomobil Fuarında boy gösterecek. Modelin kamuflajsız şekilde görücüye çıkması bekleniyor. Giden SLK’ya baktığımızda ona benzer yanları görünüyor. Ancak onu ayıran sportif bir ön tamponu, yeniden dizayn edilmiş farları gibi muazzam detayları var. Arka kısımda da epey değişikliğe gidilmiş. Yeniden tasarlanmış arka stop lambaları, yeni bir tampon ve sportif egzozlar mevcut.

İç mekanı göze tanıdık gibi gelse de Mercedes ufak dokunuşlar yapmaktan çekinmemiş. Yeni bir spor direksiyon simidi ve göze çok çarpmayan eklentiler mevcut. Model ayrıca yeni koltuk döşemelerine ve 7” bir ekrana sahip. Mercedes SLC’de COMAND eğlence sistemine de yer vermiş.

Mercedes ABD’ye iki farklı motor sunmayı planlıyor. Sergileyeceği ilk motor ise 4 silindirli, 2 litrelik turbo beslemeli bir motor olacak. Bu motor 243 beygir ve 273 nm tork üretebilecek. 0-100 değeri 5.7 saniye olan motorun hızı 209 km/h olarak sabitlenmiş. Ayrıca Mercedes modelinde 9 ileri otomatik bir şanzıman kullanacak.

Mercedes SLC AMG’de ise 3 litrelik V6 motor kullanacak. Bu motor 362 beygir gücünde olacak ve 384 nm tork üretebilecek. Mercedes bu motoru ile bir ödüle layık görülebilir.

Motor eski SLK55’de kullanılandan biraz güçsüz ancak 0-100 değeri 4.6 saniye. Hızı ise 250km/h olarak belirlenmiş.

Mercedes önümüzdeki bahar aylarında modelini satışa koyacak. Fiyatını ise yakında duyurması bekleniyor.

Abdullah YEŞİL

18 yaşındayım. Çanakkaleliyim, Tekirdağ'da yaşıyorum. Beykent Üniversitesi'nde İlk ve Acil Yardım bölümü öğrencisiyim. Bu aralar OTOPARK'a nihayet benim de katkım olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu