Haberler

2017 Ford Mondeo Amerikan kardeşinin izinden gidiyor




Tam Ford Mondeo’nun makyajlanma vakti yaklaştı diye düşünürken, casus fotoğrafçılar Almanya’nın kuzeyinde devam eden test sürüşleri sırasında yeni Mondeo’yu ilk kez görüntüledi.

Okyanusun diğer tarafında Fusion ismiyle satılan modelin makyaj sonrasında Amerikan kardeşiyle aynı görüneceği tahmin ediliyor.

Makyajla gelecek kozmetik yeniliklerden bahsedecek olursak, LED sis farlarına ev sahipliği yapan yeni ön tampon ve daha keskin görünen yeni ön ızgara bunlardan bazıları. Makyajlı Fusion Amerika’da yeni farlara sahip olsa da fotoğraflardaki Mondeo prototipi henüz üzerinde eski farları taşıyor. Arkaya ilerlediğimizde benzer değişikliklerin devam ettiğini görüyoruz, stop grubunun şekli aynı kalırken iç yapısında değişiklikler yapılmış. Egzoz uçlarıyla birlikte tampon da elden geçirilmiş.

Motor ve şanzıman seçenekleri temelde aynı kalacak gibi görünse de, bu iki parçanın arasındaki uyumu düzenlemek ya da ekonomi seviyesini arttırmak adına bazı kalibrasyon yenilikleriyle karşılaşabiliriz.

Amerika’daki 325 HP güce sahip 2.7 litrelik EcoBoost V6 motorun Avrupa’da satılma ihtimali çok düşük görünse de, bu model Mondeo ST ismini yeniden canlandırabilir. Bunun için biraz daha beklememiz gerekiyor.

Makyajlı Ford Mondeo’nun Ekim ayında düzenlenecek Paris Otomobil Fuarı’nda 2017 model etiketiyle görücüye çıkması bekleniyor. Umarız ülkemize gelmesi yine yıllar sürmez.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Bu mondeolar beni hakikaten çok etkiliyor ama o iç kabin deki piano black e bir türlü isinamiyorum makyajla metalik yapsınlar onu 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu