Haberler

Alfa Romeo Giulia için büyük gün: 14 Mart




Tanıtımının üzerinden neredeyse 8 ay geçen Alfa Romeo Giulia, son raporlara göre 14 Mart 2016 günü üretime girecek.

Herkesin merakla beklediği gün sonunda geldi, Quattroruote‘nin yayınladığı rapora göre Giulia, 1 aydan kısa bir süre içinde üretim bandına çıkacak. İtalyan dergisinin söylediğine göre FCA CEO’su Sergio Marchionne, şirketin Roma yakınlarındaki Cassino tesisine yaptığı sürpriz ziyaretinde üretimin 14 Mart’ta başlayacağını duyurdu.

Marchionne, yapılan “acil” toplantıda, spor sedanın üretim planlarını fabrikanın yöneticileri ile değerlendirdi. Hazırlanan bu plana göre 23 Şubat’ta başlayacak ön üretim sürecinden itibaren günde yaklaşık 30 adet Giulia banttan inecek. İtalyan CEO, toplantının ardından bu yıl içinde başka bir yeni Alfa Romeo modelinin gelmeyeceğinin bir kez daha altını çizdi.

Efsane İtalyan üretici şimdilik sadece versiyon listesinin en üstünde yer alacak 510 HP (375 kW) gücündeki QV versiyonunu tanıtmış olsa da 276 HP gücünde bir 2.0 litrelik turboşarjlı benzinli motora da kesin gözüyle bakılıyor.

Şimdilik hangi modelin üretimde ilk öncelik olacağını bilemesek de yüksek ihtimalle banttan inecek ilk model “Ferrari’den ilham alan” V6 motora sahip bir Quadrifoglio olacak. Kesin bir fiyat detayı elimizde olmasa da Alfa Romeo, QV modelinin Amerika’da “yaklaşık” 70,000 $’lık bir etikete sahip olacağını söylüyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Amerika’da 70 kağıtsa Türkiye’de 400 kağıdı geçer. Gözünü sevdiğimin ülkesi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu