FeaturedHaberler

Kia Optima Sportswagon ile Cenevre’de




Kia bu yılın dördüncü çeyreğinde satışa sunacağı modelini Avrupa’da tanıttı.

Model 40:20:40 oranında katlanabilir arka koltuklar ile 552 litre önyükleme birimine sahip.

İç dizaynı hemen hemen Optima Sedan ile aynı. Parlak siyah krom detaylar, 7 veya 8 inç dokunmatik ekran ve yine önceden bildiğimiz bilgi-eğlence sistemleri ile donatılacak.

Model, standart donanımında 6 hoparlörlü bir ses sistemi ile sunuluyor. Ancak opsiyonel olarak 8 hoparlörlü Harman Kardon ses sistemi ile alınabiliyor. Ayrıca akıllı telefonlarımızı kablosuz olarak şarj etmemize imkan tanıyacak faydalı bir opsiyon ile donatılmış.

Kia Optima Sportswagon üç farklı motor seçeneği ile müşterilere sunulacak. Modelin kullanacağı 1.7 litrelik dizel motorun ise Avrupa için sunulacak temel motor olması bekleniyor. 140 beygir gücüne sahip ve 340 nm tork üretebilen bu motor gücünü 6 ileri manual veya 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman ile yere aktarması bekleniyor.

2 litrelik atmosferik ve turboşarjlı motor seçenekleri ise üretilmek için hazırlanıyor. Atmosferik motor 160 beygir gücüne sahip olacak ve 196 nm tork üretebilecek. Turboşarjlı motor ise 241 beygir gücünde olacak ve 351 nm tork üretebilecek.

Abdullah YEŞİL

18 yaşındayım. Çanakkaleliyim, Tekirdağ'da yaşıyorum. Beykent Üniversitesi'nde İlk ve Acil Yardım bölümü öğrencisiyim. Bu aralar OTOPARK'a nihayet benim de katkım olduğu için mutluyum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu