SohbetVideolar

İstanbul Park Sohbetleri: Ahmet Özgün ‘Röportaj’




Intercity İstanbul Park’ın arka planını ve düzenlenen organizasyonları sizlere tanıtacağımız bu yeni video serisinin dördüncü bölümünde, Ahmet ÖZGÜN ile eğitim programlarını konuşuyoruz. Serinin ilk videosu için tıklayın.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

5 Yorum

  1. Güzel bir seri heyecanla bekliyoruz. İleri sürüş teknikleri hakkında daha detaylı bekliyordum açıkçası nasıl, neler yaptıkları hakkında.

  2. İbrahim bey’e katılıyorum. İleri sürüş teknikleri ile ilgili bir seri çok güzel olurdu sitede. Hepimiz otomobilleri seviyoruz ancak doğru bildiğimiz yanlışlar olabiliyor. Sizin de katkılarınızla çok eğlenceli ve faydalı bir bölüm olabilir.

  3. Korna çalmak bence önemli bir şey, tabii ki de sarı yandı bilmem ne tarzı gereksiz kornaları savunmuyorum, bende eskiden korna çalmazdım; fakat bi rgün dikkatsiz bir dolmuş şoförü tarafından biçiliyordum az kalsın, korna çalmayı beceremediğim için beni fark etmedi, o gün bana korna çalmayı bilmek gerektiği ders oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu