Haberler

Kamuflajı ‘Abarth’mak bu olsa gerek




Casus fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla 2017’de piyasaya çıkacak olan Fiat 500 Abarth bir kaç ay içinde gösterime hazır olacak gibi duruyor.

Geçtiğimiz Temmuz ayında makyaj operasyonu geçiren Fiat 500, Abarth ile daha çekici olacak gibi görünüyor. Cenevre’de tanıtılması beklenen araç yerine fuarda karşımıza Fiat 124 Spyder çıkmıştı. Bunlardan yola çıkarak aracın bu yaz tanıtılması olası görünüyor.

İskandinavya ve İtalya’da test edilirken yakalanan Fiat 500 Abarth, her ne kadar çok ağır kamuflaj ile görüntülense de yapılan değişiklikler konusunda dikkatli gözler birkaç fikir elde edebilir. Yeni jantların katalogda yer alması muhtemel, ayrıca tamponda ve farlarda da ufak değişimler olacak gibi görünüyor.

Abarth gücünü 1.4 litrelik benzinli, turbo beslemeli motordan almaya devam edecek gibi görünüyor. Yani 595 Turismo modeli 160 beygir, 595 Competizione 180 beygir ve 695 Biposto 190 beygir olacak.

cgrkn

2015 yılı Makine Mühendisliği mezunuyum. Otomobil tutkum 5 yaşındayken yoldaki arabaların markalarını saymakla başladı ve makine mühendisi olmamı kaçınılmaz kıldı. Artık uzun yıllardır takip ettiğim Otopark.com ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu