Haberler

İtalyan jandarmasına Alfa Romeo Giulia QV takviyesi




İtalya’nın 510 HP gücündeki polis aracına merhaba deyin.

Alfa Romeo, İtalya’daki jandarma yapılanması “Carabinieri” için 2 yeni Giulia Quadrifoglio polis aracı hazırladı. Roma ve Milan’da kullanılacak otomobiller, birliğin renkleri olan mavi ve beyaz üzerinde kırmızı detaylar ile süslenmiş.

Bir polis aracından bekleneceği üzere otomobiller, kapılarda “Carabinieri” logoları, acil durum ışıkları ve LED ışık barlarıyla donatılmış. İç mekanda ise polis telsizi, yolcu için tablet, ışık ve siren sistemi kontrolleri, portatif soğutma üniteleri, silah saklama gözleri, LED el feneri tutucuları ve defibrilatöre yer verilmiş.

Motor departmanında standart model ile arasında bir fark bulunmayan polis araçları, 2.9 lirelik biturbo V6 motordan alınan 510 HP’lik (380 kW) gücü ve 600 Nm’lik (442 lb-ft) torku 6 ileri manuel şanzıman yardımıyla arka tekerleklere iletecek. Bu sayede 305 km/h (190 mph) maksimum hıza sahip model, 0-100 km/h (0-62 mph) hızlanmasını 3.9 saniyede tamamlayacak.

Alfa Romeo Giulia QV pek çok polis aracından daha hızlı olduğu için, otomobiller yalnızca Alfa Romeo eğitmenlerinin Varano de Melegari pistinde verdiği özel eğitimi tamamlayan seçilmiş polisler tarafından kullanılabilecek. Polis memurları, otomobilleri kan ve organ taşıma gibi “özel görevler” dışında kutlama ve seremonilerde de kullanacak.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Çok güzel araba biz de böyle araçlar olsa onları sürebilmek için millet polis olur

  2. italya da taksiler,polis arabaları filan hep alfa romeo 159,147 giuletta filan çok şaşırmamak lazım

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu