Haberler

KIA’dan yeni satış sonrası hizmetler




Tasarımda ve donanımda fark yaratan modelleri ile Türkiye’deki pazar payını büyüten KIA, satış sonrasında müşteri memnuniyetini artırmak için yeni hizmetler devreye aldı. Servis işlemleri için “özel vale hizmeti” ile yolda kalan veya bakım zamanı gelen araçlar için “ücretsiz çekici fırsatı” yeni hizmetler arasında yer alıyor.

2016-Kia-Sorento-SX-Limited-lineup-2

KIA aracına sahip olanlar, kaliteli bir sürüş deneyimi yaşamakla birlikte avantajlı satış sonrası hizmetlerden de faydalanabiliyor. KIA’nın devreye aldığı yeni “özel vale hizmeti” ile otomobil severlerin hayatı kolaylaşıyor. Bu hizmetten faydalananlar, bakım, onarım, lastik değişimi gibi işlemler için zaman kaybetmiyor. Araçlarını vale ile diledikleri servise gönderebiliyor ve geri alabiliyorlar. Vale uygulaması çekici hizmetini de kapsıyor. Araçlar çekici ile de servise teslim edilebiliyor. Vale hizmetinden İstanbul genelinde 125 TL + KDV, çekici hizmetinde ise tüm Türkiye genelinde 135 TL + KDV ücret karşılığında faydalanmak mümkün. Çekici ile verilen hizmetlerde, kıta değişimi durumunda veya aşan kilometre başına fiyat artışları olabiliyor.
Diğer yeni hizmetler

Otomobil severler KIA’nın uyguladığı bir başka satış sonrası hizmet ile ücretsiz çekici fırsatından yararlanabiliyor. Binek araçlarda (5 yıl / 150.000 km) ve ticari araçlarda (3 yıl / 100.000 km) verilen garanti süresi boyunca, yolda kalma sebebi garanti dahilinde olsun veya olmasın, tüm müşteriler otomobil ve araçlarını en yakın KIA Yetkili Servisi’ne ücretsiz olarak çektirebiliyor.

kia garanti süresi

Garantisi bitmiş KIA aracına sahip olanların da avantajları devam ediyor. KIA aracının sırası gelen periyodik bakımını KIA Yetkili Servisi’nde yaptıranlar orijinal bakım hizmeti ile aracın ömrünü uzatırken, herhangi bir arıza sebebiyle yolda kaldığında, araçlarını en yakın KIA Yetkili Servisi’ne ücretsiz olarak çektirebiliyor ve bu hizmetten bir yıl boyunca yararlanıyor.

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu