Haberler

Mercedes E-Sınıfı Coupe, yeni orta konsoluyla yakalandı




Casus fotoğrafçıların geçtiğimiz günlerde görüntülediği bir Mercedes-Benz E-Sınıfı Coupe prototipi, iç mekanındaki yeniliklerle dikkat çekti.

Daha önce defalarca kez kameralara yakalanan prototipin dış görünüşünden bahsetmeye çok da gerek yok aslında. Yeni E-Sınıfı Sedan’ı hepimiz gördük, C-Sınıfı Sedan ve C-Sınıfı Coupe‘yi de öyle. C-Sınıfının iki karoser tipi arasındaki ilişkinin çok benzeri, artan boyutuyla birlikte sınıf atlayarak “E” harfinin altını çizerek karşımıza çıkacak.

Haberin önemli noktası olan yeniliklere ve farklılıklara gelecek olursak, gözümüzü hemen iç mekana çevirmemiz gerekiyor. Göze ilk çarpan detay, konsolun orta kısmını domine eden 4’lü havalandırma çıkışı grubunun, güncel modellerdekilere kıyasla çok daha etkileyici görünen ve jet motorlarına benzeyen yenileriyle değiştirildiğini görüyoruz. Bir diğer değişiklik ise, iç mekandaki lüks hissini pekiştiren analog saatin yerinin boş oluşu. 3 köşeli yıldıza sahip marka, bunun yerine daha mantıklı olanı yaparak dörtlü flaşör butonunu tam ortaya yerleştirmiş.

Yeni Mercedes-Benz E-Sınıfı Coupe’nin gelecek yıl tanıtılacağı ve 2018 model yılının başlamasıyla satışa çıkacağı düşünülüyor. Birkaç ay ardından ise E-Sınıfı Convertible onu takip edecek. E-Sınıfı Estate’in ise önümüzdeki aylarda tanıtılıp sonbaharda satışa çıkacağı söyleniyor.

 

 

 

İlgili Makaleler

3 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu