Haberler

Nissan Kicks geliyor




Nissan, yeni global crossover’ı Kicks’in kapsamlı fotoğraf ve video galerisini yayınladı.

Nissan, Juke ve Qashqai arasındaki boşluğu doldurmak için Kicks modelini geliştirdi. 2016 Olimpiyat Oyunları’nın resmi otomobili olacak Kicks, önemli ABD pazarı dahil 80’den fazla ülkede satılacak. Model, Ağustos ayında ilk olarak Brezilya’da satışa sunulduktan sonra sene sonunda diğer Latin Amerika ülkelerinde ilk sahiplerine kavuşacak. Kicks, Meksika’daki Aguascalientes ve Brezilya’daki Rio De Janeiro fabrikalarında üretilecek.

Tasarımını sevenin ve nefret edenin çok olduğu ‘şehrin haylazı’ Juke’un aksine Kicks, daha ‘güvenli’ bir dış tasarıma sahip ve bu sayede, Juke’u tasarımından ötürü tercih etmeyenlerin yeni alternetifi olabilir. Boyutlar konusunda ise Kicks, Juke’dan 17 cm daha uzun, 0.4 cm daha dar ve 2 cm daha yüksek. İç mekanı, Juke’dan 8 cm uzun olan aks mesafesiyle (2.61 cm) daha geniş olan Kicks, aynı zamanda bagaj hacmi konusunda da rakiplerinden önde.

İç mekanı Juke’a göre daha geleneksel çizgilerle şekillendirilmiş Kicks, daha sportif ve altı düzleştirilmiş bir direksiyona sahip. 7 inçlik bilgi-eğlence sistemi akıllı telefon bağlantısına sahipken, Çevre Görüş Sistemine ve Hareketli Nesne Algılama Sistemine de ev sahipliği yapıyor.

Nissan, Kicks’in motorlarıyla ilgili herhangi bir bilgi vermese de modelin satışının başlamasına yakın tüm teknik bilgilerini paylaşacağını belirtti.

Kaynak: Nissan Brezilya

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu