Haberler

2017 Dacia Duster bu şekilde görünebilir




Tasarım firması OmniAuto yeni nesil Dacia Duster’ın nasıl görünebileceği hakkında bir görsel hazırladı.

Modele göz attığımızda; ön taraftaki göz alıcı tampona, yenilenmiş ızgara ve modern aydınlatmaların eşlik ettiğini görüyoruz. Ayrıca daha büyük sis farları ve plastik gövde korumalarına da yer verilen Dacia Duster bu tasarım ile beraber günümüz şartlarına çok daha uygun hale getirilmiş durumda.

Dacia’nın henüz hakkında bolca bilgi vermediği yeni nesil Dacia Duster’da, Renault Megane’dan Nissan Qashqai’ye kadar birçok araçta kullanılan CMF platformunun kullanılması bekleniyor. Renault-Nissan ortaklığında son yıllarda kullanılmaya başlayan bu platform, söylentilere göre Duster için iki farklı versiyonda hayat bulacak. 5 koltuklu versiyonun 4.3 metre gibi bir uzunluğa sahip olması beklenirken, 7 koltuklu versiyonun ise yaklaşık 4.5 metre uzunluğunda olması bekleniyor.

Motor konusunda da kesin bilgilerin yer almadığı otomobilin, daha önceki modellerde görmeye alışık olduğumuz 1.2-litre TCe, 1.6-litre 16V ve 1.5-litre dCi üniteleri ile üretilmesi bekleniyor.

Tarık Erbaş

Arabalara olan tutkum, pantolonlarımın dizleri yırtılana kadar, halı motiflerinde model arabalarımı sürmem ile başladı ve aynı tutku ile devam ediyor. 1998 doğumluyum, Vefa Lisesi'nde okuyorum. Otopark ailesinin bir parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Bence makyaj demeli buna. Eskisi ile yenisini yan yana koysam ancak anlarım farkı. Modelle alakam yok denecek kadar az.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu