FeaturedHaberler

Beklenen model Continental SportContact 7 tanıtıldı!




Lastik üreticisi Continental, kuru ve ıslak yolda güvenli sürüş özelliklerine sahip yeni performans lastiği SportContact 7’nin lansmanını Portekiz’de gerçekleştirdi. 

 Continental, yeni spor lastiği SportContact 7’yi kullanıcılarıyla buluşturdu. Yeni SportContact 7 üç yeni teknik detayıyla öne çıkıyor. Adaptif sırt tasarımı kuru ve ıslak yollara uyum sağlarken, boyuta özel sırt tasarımı ile her araçta maksimum sürüş keyfi sunuyor. Ayrıca her türlü yol koşulunda maksimum kavrama sağlayan BlackChili teknolojisine sahip sırt bileşimi, asimetrik profiline göre uyarlandı. Continental‘in lastik performans standartlarını yeniden tanımlamak ve yeni amiral gemisi olan lastiğinin sürüş özelliklerine yüksek düzeyde güvenlik katmak için geliştirdiği SportContact 7,  katıldığı ilk test olan Tyre Reviews 2022 Ultra Yüksek Performans testinden de galibiyetle döndü. SportContact 7, lansmanından kısa bir süre sonra Ford Puma, Maserati Ghibli, Levante ve Quattroporte için orijinal ekipman onayı aldı.

Continental SportContact 7’nin test sonuçları 

Önceki popüler modeller ile arasındaki farklara bakıldığında Continental’in kendi yapmış olduğu testlerde etkileyici sonuçlar elde edildi: Yeni SportContact’ın kilometre performansında yüzde 17, yarış pistindeki performansında yüzde 10, ıslak zeminde frenleme mesafesinde yüzde 8 ve kuru fren mesafesinde yüzde 6 daha iyi sonuçlar elde ediliyor. Islak ve kuru yol tutuşu ve direksiyon hakimiyeti de gelişen diğer özellikler olarak karşımıza çıkıyor (245/30 R 20 ebadındaki lastik testi

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu