Haberler

Mustang’in tamponu yerlerde




Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Goodwood Hız Festivali, 2016 yılında da dolu dizgin devam ediyor.

“Tam gaz gücünü göster!” sloganıyla başlayan festival tam bir görsel drift şölenine ev sahipliği yapıyor. Klasik otomobillerden modern güç canavarlarına, bütün otomobiller yanlama şovları yapıyor!

2017 Ford F-150 Raptor şaşırtıcı driftler yaparak hız festivalinin namına yakışır bir performans sergiledi. Bugatti Chiron’un ise güç ve drift konusundaki başarı oranını tartışmak, modele yapılan bir hakaret niteliğinde olacaktır.

Diğer yandan, haberimizin ana konusu Ford Mustang’e gelirsek, 900+ beygirlik canavarın sürücüsü Vaughn Gittin Jr, drift yaparken aracın tamponu çimlere takıldı ve birden aşağı indi. Olayı fark eden Gittin Jr, aracın arkasını iyice silkeleyerek düşen tamponun araçtan tamamen ayrılmasını sağladı. Bu sayede festivalde tam olarak ‘festival tadında’ görüntüler ortaya çıktı.

Bu ilginç görüntüler için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

İkinci videoda ise 71 derecelik direksiyon açısıyla şiir gibi nasıl yanladıklarına bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

İyi seyirler.

 

Necati Erdoğan

Otomobiller vazgeçilmezim. Her zaman söylerim, otomobillerin olduğu bir odaya kapatsalar yeme ve içme harici başka şeye ihtiyaç duymam. Otopark.com ile tanıştığım günden beri müptelasıyım. Türkçe öğretmeniyim. Bu camiaya katkıda bulunmaktan onur duyuyorum.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu