Haberler

Transformers’ın Bumblebee’si, Chevrolet Camaro’da ısrarcı




Transformers filminin karakterlerinden Bumblebee, Transformers 5’te yeniden yeni bir Chevrolet Camaro olarak geri dönüyor.

80’lere hem çizgi film hem de çizgi roman olarak damgasını vurmuş, kahramanlarının otomobillerden ve uçaklardan robota dönüşebildiği bu yapımın ilk filmi, 2007 yılında vizyona girdiğinde bu serinin fanatikleri sevinçten çılgına dönmüş, oyuncaklarının satışları tekrardan patlama yaratmış, tekrar o çılgınlık başlamıştı.

Büyük bir beklentiyle vizyona girse de özellikle 70’ler, 80’ler ve hatta 90’lar neslinin birçoğu tarafından söz konusu karakterlerin, kitaptaki ve çizgi filmdeki haline göre abartılı olduğu fikri, filme gelen en büyük eleştiriler arasındaydı. Ancak bununla beraber, vizyona girdiği yıllarda henüz çocuk olan kitle tarafından da bir o kadar beğenilmişti. Bu noktada çoğumuzun da başına gelen “sonradan filmi çekilen kitapların ve dizilerin orjinali kadar tat vermemesi veya kafada oluşturulmuş olanla ters düşmesi” durumu bunu güzel açıklıyor.

En son 2014 yılında, “Transformers: Age of Extinction (Kayıp Çağ)” ismiyle gösterime girmiş olan filmin yenisi “Transformers: The Last Knight (Son Şovalye)” adıyla 2017 Temmuz’da vizyonda olacak ve “Bumblebee” karakteri bir Volkswagen Beetle olarak değil, Chevrolet Camaro olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca daha önce haberini de yaptığımız, Z28 kodlu Yeni Camaro’yu da göz önünde bulundurursak, Bumblebee bize Yeni Camaro hakkında bazı ipuçları veriyor olabilir.

Youtube’da bir kullanıcı, setten çekilen bazı fotoğraflarla, diğer detaylarla da ilgili ipucu verebilecek şöyle bir video yapmış:

onurhankocaman

Soğuk bir Şubat gününde, huysuzlandığı zaman ya bir otomobil içerisinde bulununca ya da müzik dinletilince keyiflenen bir bebek olarak dünyaya geldi. Hâlâ müzik ve otomobiller hayatında başı çekiyor. Üniversitede Uluslararası Ticaret eğitimi görürken bir yandan büyük bir aşkla müzik icra ediyor, bir yandan da otomobil kullanıyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu