Haberler

Range Rover Evoque Convertible ülkemizde satışa sunuldu




2012 yılında konspetiyle bizlere göz kırpan Range Rover Evoque Convertible geçtiğimiz yılın Kasım ayında dünya çapında tanıtılmıştı.

2016-range-rover-rangerover-evoque-convertible-cabrio-land-rover-landrover-yeni-new-satış-fiyat-donanım-motor-şanzıman-4x4 (8)

Üstü açık araç keyfini SUV karoser ile birleştirmesi ile dikkatleri üzerine çeken yeni Range Rover Evoque Convertible’ın tavanı, orta konsola yerleştirilen bir butonla 48 km/h’ye  kadar olan hızlarda kontrol edilebilirken 18 saniyede açılıp 21 saniyede kapanabiliyor ve  sadece siyah renkle tercih edilebiliyor.

 

2016-range-rover-rangerover-evoque-convertible-cabrio-land-rover-landrover-yeni-new-satış-fiyat-donanım-motor-şanzıman-4x4 (3)

Motor, şanzıman, merkezi diferansiyel ile şasi sistemlerinin tepkilerini arazi koşullarına uyarlayarak aracın kullanılabilirliğini ve çekişini en uygun hale Terrain Response ve All-Terrain Progress Control gibi ileri teknolojiler sayesinde, her türlü arazi ve hava koşullarında başarılı bir şekilde ilerlemeyi vaat eden 2016 yeni Evoque Convertible’da, Şerit Takip Asistanı ve şirketin yeni nesil haber/eğlence sistemi InControl™ Touch Pro ile yüksek çözünürlüklü, 10,2 inç dokunmatik ekran yer alıyor.

2016-range-rover-rangerover-evoque-convertible-cabrio-land-rover-landrover-yeni-new-satış-fiyat-donanım-motor-şanzıman-4x4 (1)

Evoque Cabrio, 2,0 lt’lik, 180 HP güç üreten dizel motor ve otomatik şanzıman kombinasyonuyla geçtiğimiz günlerde satışa sunuldu.2016-range-rover-rangerover-evoque-convertible-cabrio-land-rover-landrover-yeni-new-satış-fiyat-donanım-motor-şanzıman-4x4 (10)

1 Temmuz itibariyle bayilerdeki yerini alan model HSE Dynamic adlı en üst donanım seviyesi ile tercih edilebilen Range Rover Evoque Cabrio’nun fiyatı ise 114.342 Euro.

 

 

Mehmet Önge

Gençliğinin baharında, Pamukkale Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği bölümünde okumaya çalışan bir kardeşinizim ben de. Çok değil yaklaşık 10 sene önce babamın aldığı 2000 Megane'la başladı araba tutkum. 2 yıl önce Youtube'da şans eseri And abinin videosuyla ailenin sanal üyesi oldum. Ailesinin gerçek üyesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu