Haberler

Volkswagen’den yolculuklarda sağlıklı kalmanın sırları




Yolculukta alınabilecek önlemler hayati tehlike taşıyor diyen Volkswagen’in bize önerilerine gelin hep birlikte bir göz atalım:

  • Devamlı belli bir pozisyonda oturmak insan sağlığı açısından faydalı değildir. Zaten insan yapısı buna uygun da değildir. Dilediğiniz kadar “benim arabamın koltukları çok rahat” deyin, bunun bir önemi yoktur. Uzun zamanlı yolculuklar sonrası kronik ağrılar ve yorgunluklar baş gösterir.
  • Sürüşün güvenli olduğu zamanlarda gerinmek veya kahve gibi kafeinli ve uyku açıcı içecekler belki uyku konusuna iyi gelir ama tek başına elbet yeterli değildir.
  • Aşağıda izleyeceğiniz videodaki omuz egzersizleri, vücut esnetme hareketleri, bulunulan yerde koşma, eğilip kalkma hareketlerini tavsiye ediyoruz. Pek tabi ki göreceğiniz hareketler Alman disiplinine yakışan tarzda!

Umarız yazımızı okuyan ve videoyu izleyen kitleler, araçlarında gerçekleştirecekleri uzun seyahatlerde tavsiyelerimize uyarak daha sağlıklı yolculuklar geçirebileceklerdir. Hoşçakalın!

Necati Erdoğan

Otomobiller vazgeçilmezim. Her zaman söylerim, otomobillerin olduğu bir odaya kapatsalar yeme ve içme harici başka şeye ihtiyaç duymam. Otopark.com ile tanıştığım günden beri müptelasıyım. Türkçe öğretmeniyim. Bu camiaya katkıda bulunmaktan onur duyuyorum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. volkswagenlerin egsozuna fazla yaklaşmayın. Birde önünüzde vw varsa hemen sollayin zaten büyük ihtimal sagliginiza bisey olmaz yoksa Allah muhafaza ?
    İnsanların sagligini dusunen marka gibi marka asdfghjkahdsgafdaad ???

  2. Bunlar önemli konular dikkate almakta fayda var. Kamyoncuların, otobüsçülerin çoğunda bel fıtığı vardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu