Haberler

i30 yeni yüzünü gösterdi




Hyundai, C segmentindeki başarılı modeli i30’un tamamen yenilenmiş halinin ilk fotoğraflarını nihayet gözler önüne serdi. Çok daha modern, kaliteli ve iddialı bir yapıya sahip olan Yeni i30, ilk bakışta neler vaad ettiğini de hissettirmiş oluyor.

Ekim ayında kapılarını ziyaretçilere açacak Paris Otomobil Fuarı’nda dünya lansmanı yapılacak olan Hyundai Yeni i30, Avrupa’daki müşterilerinin beklentilerine göre yine Avrupa’da geliştirilerek üretiliyor. Yerini alacağı modele göre daha rafine ve daha modern çizgilerden oluşan Yeni i30, yenilenen özellikleriyle kalite hissini daha da yukarı taşıyor.

Hyundai Motor Grubu Baş Tasarımcısı ve Bölüm Başkanı Peter Schreyer, yenilenen otomobille ilgili olarak, ”Herkese hitap eden yepyeni bir otomobil üretmek adına sadece müşteri odaklı yaklaşmadık. Çok daha geniş bir yelpazede, çeşitli beğenileri ve görüşleri olan insanlar üzerinde durarak bu iddialı modelimizi gün yüzüne çıkardık. Tasarım dili tamamen doğal olan ve akıcı çizgilere yer verdiğimiz Yeni i30, zarif gövdesiyle Hyundai dizayn felsefesini de bambaşka bir boyuta taşıyor. Yepyeni basamaklı ızgarası sayesinde bu değişimi vurgulamak istiyoruz” dedi.

Hyundai Yeni i30, üstün güvenlik, mobil çözümler ve konfor anlamında marka adına yepyeni bir dönemin başladığını temsil edecek. Yüksek kalite hissi, üstün donanımlar, etkin ve dinamik güç üniteleri ve aktarma organlarıyla öne çıkacak.

Nihat Özkuş

1985 İstanbul doğumluyum. DEÜ mezunu İnşaat Mühendisiyim. Otomobil çocukluk tutkum. Direksiyon başında geçince yüzümde bir gülümseme oluşuyor. 2004'ten beri Tosfed gözetmeniyim ve artık Otopark'ın bir parçasıyım.

İlgili Makaleler

17 Yorum

  1. Ağırlığı 1300 kg lara çekilmiş, aktarma kayıplarını yok etmişlerse eğer;Gerek dizel motoru gerek 5 sene garantili çift kavrama otom. şanzumanı ile sınıfında lider olur yanına bile yaklaşamazlar.Tabi wv fanları çıvdırır şimdi bu yoruma … Kendi aracımda Wv …Lahana turşusu

      1. Kapının önünde 2014 superb ,2014 golf 1.6 tdi comford dsg bide şirket arabam corsa 2008 1.3 cdti var . Golfu alırken i30 umu satıp pişman oldum , keşke 8 litre yakan i30 um olsaydı . Nasipse yeni kasası istediğim gibi olursa alıcam . Hiç fanlığa gerek yok iyiyse iyidir kötüyse kötü

  2. Tucsondan sonra yine cok iyi tasarim olmus. Yalniz arka stoplar ayni makyajli auris gibi durmuyor mu ?

  3. Hyundai sevmeyen biri olarak yavaş yavaş aşık olmaya başladım gibi 😀 helal olsun vw golf den hyundaiye geçilirmi geçerim.

  4. Ön yüzü sanki kasa değiştirmiş gibi değilde yine makyajlanmış gibi geldi. Yakışıklı duruyo.

      1. 2012 sonrası kasası 2015 sonrası dct memnun kaldım. Aslında tek sorunu ağırlık sorunuydu sanırım bu kasa ile kusursuz olabilir.

  5. Hyundainin bize anlatmaya çalıştığı şey şu artık şu marka algısından vagcılıktan almancılıktan kurtulun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu