Haberler

İstanbul Motosiklet Fuarı 23 Şubat’ta kapılarını açacak!




Motosiklet ve bisiklet sektörünün bölgedeki en kapsamlı etkinliği, İstanbul Fuar Merkezi’nde 23-26 Şubat 2017 tarihleri arasında kapılarını açacak.

2009 yılından itibaren yılda bir gerçekleşen fuar, sektörün yoğun ilgi ve talebiyle her defasında kendi rekorunu kırarak başarı çıtasını sürekli yükseltti. Geçtiğimiz yıl Messe Frankfurt Istanbul, Eurasia Moto Bike Expo fuarını satın alarak Mobilite ve Lojistik Faaliyet Alanı’ndaki aktivitelerini genişletirken, Türkiye’deki varlığını da kuvvetlendirdi.

2016 yılında, Güneydoğu Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Rusya ve Orta Asya, Türkiye ve komşu bölgelerden en son 116,148’den fazla ziyaretçinin ağırlandığı fuarda 15,955 metrekare alanda Almanya, Amerika, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Çin, Fransa, Güney Kore, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İsveç, İsviçre, İrlanda, İtalya, Japonya, Kanada, Malezya, Polonya, Slovenya, Tayvan, Türkiye olmak üzere toplam 22 ülkeden 255 katılımcı yer aldı. İçlerinde BMW, Brembo, Dahon, Dainese, Ducati, Honda, Indian, Kawasaki, Kron, KTM, Merida, Scott, Sedona, Shimano, Sparco, Suzuki, Triumph, Victory, Yamaha gibi markaların yer aldığı fuar motosiklet ve bisiklet severler tarafından yoğun ilgi gördü.

Eurasia Moto Bike Expo’yu yaşayın. Bir fuardan daha fazlası!

Messe Frankfurt Istanbul Genel Müdürü Tayfun Yardım “Eurasia Moto Bike Expo fuarı sektöründe bölgenin lideri konumunda. Biz fuarın uluslararası arenada da çok daha fazla potansiyele sahip olduğunu biliyor ve çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz.

Organizasyon olarak, statik bir sunumdan öteye geçip, ziyaretçilerin de katılabileceği etkinlikler sunmak için hazırlanıyoruz. Hedefimiz, fuarın kalitesini her sene arttırarak festival havasında bir organizasyona dönüştürmek. Fuarın gerçekleşmesinde çok önemli destekleri olan derneklerimiz ile birlikte çalışmalarımıza başladık; 2017’de katılımcılar ve ziyaretçiler birçok yenilik ile karşılaşacaklar.” açıklamasını yaptı.

Kaynak: arabam.com

Kaan HACIOĞLU

Otopark.com'la ilk tanıştığımda 11 yaşında bir çocuktum. Şimdi ise otomobil tutkunluğunun zirvesindeyim. Yalova Doğa Koleji'nde eğitim hayatımı sürdürüyorum. Sunum yapmayı ve babamın FD6'sını kurcalamayı severim. Her ne kadar ilk kez sürücü direksiyonuna oturduğum araç Civic olsa da ruhumda kırmızı bir Cupra yatar.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu