Haberler

Kod adı: Alüminyum




Nisan ayına ait gizli çekimler gösteriyor ki Mercedes C Sınıfı makyaj öncesi hazırlık dönemini yaşıyor. 2020 modellerinde yüksek ihtimal tüm modellerini makyaj operasyonu geçirmiş olarak göreceğimiz Mercedes ayrıca alüminyum kullanımı da artıracak.

Bunların yanında gelecek nesil C Sınıfı için üretim teknolojilerinde de geliştirme yapacak olan Mercedes, lazer kaynak ve yeni birleştirme teknikleri ile birlikte alüminyum alaşımlı bir şasiye ağırlık verecek.

Alüminyum kullanımındaki artış ile sıkı bir diyete de girecek olan C Sınıfı, daha hafif ve dayanıklı bir gövdeye sahip olacak. Bu etki aynı zamanda markaya yakıt tüketimi ve karbondioksit salınımlarında avantaj olarak da yansıyacak.

Tüm bu yeniliklerin yeni nesil C Sınıfı’na ne şekilde geri dönüşü olacağını kestirmek zor olsa da, gövdeyi gayet tatminkar bir seviyede hafifletmeyi amaçladıkları kesin. Şuan giriş seviye donanımlar ile yaklaşık 1395 kg olan C Sınıfı, yeni nesil üretim ve tasarım anlayışıyla nasıl bir diyete girecek hep birlikte göreceğiz.

cgrkn

2015 yılı Makine Mühendisliği mezunuyum. Otomobil tutkum 5 yaşındayken yoldaki arabaların markalarını saymakla başladı ve makine mühendisi olmamı kaçınılmaz kıldı. Artık uzun yıllardır takip ettiğim Otopark.com ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. güzel tarafı önüydü arkası çirkindi. ön tarafı da tipsiz yapıp rahatlamış mercedes. eski klasıyla alakası yok artık

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu