Haberler

M4 kamuflajlı yakalandı!




İlk nesil BMW M4, önümüzdeki sene 3 yaşında olacak. Bu, otomobilin makyaj zamanının geldiğinin bir göstergesi. Casus fotoğrafçılar ise, makyaj hazırlığında olan M4’ün iki ayrı modelini yakalamayı başardı. Farklı renklerdeki bu iki otomobilden kırmızı renkli olan, küçük kamuflajlarıyla yapılması planlanan kozmetik operasyonu gizlerken, beyaz renkli olan 4 Serisi’nin performanslı model ailesine eklenecek yeni bir üye gibi duruyor.

M4 ve M4 GTS arasına konumlandırılması beklenen bu beyaz renkli otomobil, ön yüzünde M4 GTS’e benzer girintili bir yapıya sahip. Kaputu M4 GTS kadar kaslı görünmese de, göze şık görünen bir çıkıntı bulunduran model, bu gibi detaylarıyla M4’ten bir tık üstte kalıyor.

Her iki modelin de farlarının etrafında kamuflaj yer alması, tıpkı M3’te olduğu gibi M4’ün de komple LED üniteler barındırabileceğine işaret ediyor. Beyaz renkli model ile ilgili oldukça ilginç bir detay ise otomobilde bulunan jantların arka ve ön takımlarının birbirinden farklı olması. Arka takımda M4 GTS’te bulunan jantları tercih eden BMW, yeni bir performanslı modelin sinyalini veriyor gibi.

Otomobillerin arkasına gelince, her iki modelde de OLED stop lambalarını gizleyen kamuflaj bulunuyorken, beyaz modelde buna ek olarak bir de kamuflajla gizlenmiş M Performance rüzgarlığı bulunuyor.

Makyajlanan M3 göz önüne alındığında, M4’te uygulanacak makyajın da ufak dokunuşlarla kozmetik bir operasyon olacağını söylemek mümkün. Zira M3, herhangi bir performans güncellemesi almamıştı. M4’ün de aynı şekilde 425 beygir güç üreten çift turboşarjlı 3.0 litre hacimli sıralı altı motorla yoluna devam etmesi bekleniyor.

Fotoğraf kaynağı: tr.motor1.com

Hasan Türkiş

Özyeğin Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencisiyim. Kendimi bildiğimde bir 504 ile başlayan otomobil tutkum çocukluğumun erken yaşlarında bir E30 ile aşka dönüştü. Şimdi ise bir E36 ile birlikteyim; bu ailenin kapısını bana açmasından ötürü şanslı hissediyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu