Haberler

Sporcularımız Kıbrıs´ta mücadele edecek




Castrol Ford Team Türkiye, 07-09 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan Avrupa Ralli Şampiyonası’nın final yarışı olan Kıbrıs Rallisi’ne üç ekibi ile katılacak. Bu sezon Avrupa’da iki kez podyuma çıkarak oldukça iddialı olduğunu gözler önüne seren Castrol Ford Team Türkiye, Kıbrıs’ta da aynı başarıyı tekrarlayarak, takımlar şampiyonluğunu kazanmak için start alacak.

Murat Bostancı-Onur Vatansever ikilisi, bu sezon edindikleri deneyimi Kıbrıs Rallisi’nde en iyi şekilde taçlandırmayı hedefliyor. Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Sınıf 4 ve Genç Pilotlar klasmanında lider olan Buğra Banaz-Burak Erdener ve takımın bir diğer genç ekibi Ümit Can Özdemir-Sedat Bostancı, takımlar şampiyonluğu hedefi doğrultusunda takımlarına destek olacaklar. Ayrıca KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın torunu Rauf Denktaş da, bu rallide Castrol Ford Team Türkiye desteğinde yarışacak.

Kıbrıs’ın güney kesiminde gerçekleşecek olan ve ülkemiz sporcularının yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden de sporcuların rekabet edeceği rallinin, bu hafta adada sürmekte olan ”Kıbrıs Barış Görüşmeleri”ne de olumlu etkisi olması bekleniyor.

Ömür Deniz Seçilen

İtalyan Otomobillerinin aşığı bir Alfisti. Amatör Fotografçı. Ege Üniversitesi İİBF. Hayallerimi süsleyen makina Alfa Romeo 159 3.2 Q4.,

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu