Haberler

Ssangyong’dan elektrikli adımı




Verdiği uzun soluklu aradan sonra geniş ürün yelpazesi ve motor seçenekleri ile piyasaya dönüş yapmış olan Güney Koreli üretici Ssangyong, şirketin İngiltere merkezi yöneticisi olan Paul Williams‘ın yaptığı açıklamaya göre piyasaya 2020 yılına kadar, elektrikli motor seçenekleri de bulunan 3 adet yeni model çıkartacaklarını duyurdu.

Hibrit ve %100 elektrikli modellere büyük önem vereceklerini ve AR-GE çalışmalarına şimdiden başladıklarını belirten Williams, ilk etapta TivoliKorando ve de Paris’te tanıtılan yeni LIV-2 modelinin elektrik gücü ile birleşeceğini de belirtti.

Daha önceden ürettiği herhangi bir elektrik motoru destekli aracı bulunmayan Ssangyong, aynı zamanda araçlarını üretirken, elektrikli araç üretme konusunda şimdiye kadar büyük adımlar atmış olan Nissan, Renault ve BMW markalarından biri ile işbirliği içinde olabileceğinin de altını çizmeden edemiyor.

 

Ömür Deniz Seçilen

İtalyan Otomobillerinin aşığı bir Alfisti. Amatör Fotografçı. Ege Üniversitesi İİBF. Hayallerimi süsleyen makina Alfa Romeo 159 3.2 Q4.,

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu