Haberler

Volvo’dan dikkat çekici bir reklam filmi daha




Volvo Truck ekibinin çarpıcı reklam filmlerine daha önceden aşinayız. Ama bu sefer öyle bir reklam filmi çekmişler ki adeta aksiyon filmi tadında. Virajlı dağ yollarını aşmaya çalışan tırın arkasına bağladıkları bir paraşütcü ile dağın zirvesine çıkmaya çalışan ekip oldukça başarılı bir çalışma sergilemiş.

Volvo ticari araçları başka bir destansı reklam filmi ile karşınızda

Otomobil sever bir çok kişinin tırlara pek ilgi duymadığı için Volvo Truck ekibi bu tarz reklamlar çekme ihtiyacı duymuş.

Volvo FH16 750 ton yükü çekebilir mi?

Gösterinin amacı Volvo tırlarının dağı tırmanırken bile sunduğu yüksek performansını insanlara anlatmak. Fakat gözlerinizi Giullaume Galvani adlı yamaç paraşütçüsünden almanız zor olduğu için bunu fark etmekde zorlanabilirsiniz. Genellikle eğlenceli gibi görünen yolculuk bir o kadar da tehlikeli. Bazı viraj dönüşlerinde ve köprü altlarından geçişlerde Galvani yola o kadar yaklaşıyor ki ayaklarının asfalta değdiği görülüyor. Sözü daha fazla uzatmadan sizi Volvo Trucks’ın yeni reklam filmi ile başbaşa bırakıyoruz. İyi seyirler.

Kaynak

Berke Çoban

Piri Reis Üniversitesinde Gemi Mühendisliği okumaya çalışan bir PETROLHEAD

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. daha fazla reklam vardi eskilerden benim en begendigiim van damme olan reklam. hatta bununla maytap gecilen egleceli montajlar yapildi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu