Haberler

İpekyolu Rallisi´ni Küçüksarı kazandı




14. İpekyolu Rallisi, 10-11 Aralık tarihlerinde Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) tarafından İMC Elektrik Enerjisi ve Start Cafe katkılarıyla organize edildi.

23 ekibin katılımı ile gerçekleştirilen Ralli, Dağakça (9,50 km.) ve Nalınlar (5,00 km.) etaplarının üçer kez geçilmesinden oluşturuldu.

4 ekibin çeşitli sorunlarla tamamlayamadığı rallinin genel klasman birincisi, Mitsubishi Lancer EVO IX ile 6 özel etabında tamamında en iyi zamanları kaydeden Neo Motorspor ekibi Adil Küçüksarı-Kutay Ertuğrul oldu. Benzer bir otomobille yine Neo Motorspor adına Sınıf 4’te mücadele eden Erkan Güral-Burak Koçoğlu ikinciliği kazanırken, GP Garage My Team adına Citroen C2 ile Kenan Kar-Soner Tamer genel klasman üçüncülüğü ve sınıf 3 birinciliğine uzanan ekip oldu. Sınıf 2’de Opel Kadett D ile Yılmaz Köprücü-Özcan Opçin birinciliği elde ederken, Sınıf 1’de 6 yıl aradan sonra direksiyona geçen Serhat Öztemir-Billur Hasbay ekibi, Fiat Palio ile podyumun en üst basamağına çıkmayı başaran ekip oldu.

Yarışta kategorilerinde ilk 3 dereceyi paylaşan ekipler, PodyumPark’ta yer alan Start Cafe‘de düzenlenen törende ödüllerini aldılar.

Ömür Deniz Seçilen

İtalyan Otomobillerinin aşığı bir Alfisti. Amatör Fotografçı. Ege Üniversitesi İİBF. Hayallerimi süsleyen makina Alfa Romeo 159 3.2 Q4.,

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu