Haberler

“Ferrari Kırmızısı” BMW M3 Competition




BMW Abu Dabi tarafından bir araya getirilen renkli i8‘ler sonrasında sıra şimdi de piyasadaki en pahalı M3’lerden birisini sergilemeye geldi. Competition pakete sahip bu M3’ü özel yapan nokta ise boyası; Ferrari Kırmızısı rengindeki boyası individual renkler arasından seçilmiş.

Competition paket ile gücü 450 hp ve 550 Nm tork’a yükselen M3, 3.0 litrelik sıralı 6 motoru kullanırken çoğu spor paket seçeneğinde olduğu gibi yeniden kalibre edilmiş süspansiyonlara sahip.

Üzerinde yer alan ve fiyatını yukarılara taşıyan diğer opsiyonlar ise karbon seramik fren sistemi, adaptif M süspansiyonu ve karbon parçalara sahip aerodinamik gövde kiti.Arka kısımda ise Akrapovic egzoz ve karbon difüzör yer almakta.

İç mekana geçtiğimizde ise kırmızı/siyah uyumu bizleri karşılamakta. Dikişlerin hepsi kırmızı renk iken geriye kalan parçaların rengi olarak siah tercih edilmiş.

M4 GTS‘i gördükten sonra bu otomobilin ihtiyacı olan tek şey olarak akıllara sabit bir kanat geliyor olabilir. Stok haliyle de güzel gözüken otomobilin görüntüsünü daha da ileriye taşımak için BMW, performans parçalarına yeni seçenekler ekledi ve bu parçalar arasında sabit açılı arka kanat da yer almakta.

Ali Serdar GÖK

1995 Adana doğumluyum. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı okumaktayım. 7 yaşımdan bu yana arabalar hobilerim arasında hep ön planda olandı. Ehliyetimi almamla beraber hobim tutkuya dönüştü. Şimdi bu tutkumu otopark.com ile devam ettiriyorum.

İlgili Makaleler

9 Yorum

  1. BMW halt etmiş bu mu ateş ediyor? Hahaha kırmızı Ferrari’den başka hiçbir markaya, gümüş griden Mercedes’ten başka markaya yakışmıyor. Sonuçta her markanın kendine has ve kendisiyle özdeşlemiş bir rengi vardır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu