FeaturedHaberler

Maserati GranTurismo ve GranCabrio yenilendi




Maserati 2018 model yılı için makjayladığı GranTurismo ve GranCabrio modellerinin resmi fotoğraflarını yayınladı. Otomobiller Sport ve MC (Maserati Corsa) donanımlarına sahip olacak.

GranTurismo ve GranCabrio 10 yıldır piyasada

2007’den beri piyasada olan iki otomobilin dışında ufak çaplı revizyonlar yapılmış. Alfieri konseptinden ilham alan ön ızgara, genişleyen hava kanalları ve yeni arka tampon yapılan değişikliklerden bazıları.

Otomobillerin iç mekanlarında da 10 senenin sonunda bazı değişikliklere gidilmiş. Orta konsol yeniden tasarlanmış ve dövme alüminyumdan yapılmış “ikili döner topuz”a ev sahipliği yapıyor. Harman Kardon ses sistemi ve Android Auto ile Apple CarPlay destekleyen, 8.4 inçlik ekrana sahip yeni multimedya sistemi ise iç mekandaki diğer yeniliklerden ikisi.

Atmosferik Ferrari motoru kullanılmaya devam ediyor

İtalyan üreticinin zarif GT’si hala “eski toprak” atmosferik beslemeli V8 üniteyi kullanmaya devam ediyor. El işçiliğiyle üretilen 4.7 litrelik Ferrari motoru 460HP güç ve 520Nm torku, duymaya bayıldığımız bir senfoni eşliğinde üretiyor ve altı-ileri otomatik şanzımanla arka tekerleklere iletiyor.

Can Tangüner

"If God had meant for us to walk, why did he give us feet that fit car pedals?" - Sir Stirling Moss

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Dışı çok güzel yine ama iç tasarımda maserati'ye yakışmayan bi kaç detay var; klima düğmeleri ve tasarımı çok sıradan, iç dikiz aynası bütün Fiat grubundaki arabalarla aynı, son olarak Ghibli'de kullandıkları güzel direksiyonu buna da getirmelilerdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu