FeaturedHaberler

RS4 Avant ve R8 V10 GT Frankfurt’ta tanıtılacak mı?




Frankfurt Otomobil Fuarı 12 Eylül’de başlıyor ve her geçen gün etkinlik hakkında elde ettiğimiz bilgiler artıyor.

A8, RS4 Avant ve R8 V10 GT geliyor

Automobile Magazine‘in yaptığı habere göre Alman marka A8, RS4 Avant ve R8 V10 GT gibi modelleri tanıtacak. Audi’nin ayrıca yeni batarya teknolojisine sahip elektrikli araç konseptini ve e-tron Sportback konseptinin güncellenmiş bir versiyonunu tanıtması bekleniyor. SQ2 de sürpriz olarak karşımıza çıkabilir.

Eski nesil Audi R8 V10 GT.

BMW cephesine baktığımızda daha önce gösterilen M5 ve 6 Serisi GT’nin yanı sıra i3 S ve Z4 roadster tanıtılacak. İçlerinde yakıt hücreli X7‘nin ve 4 Serisi GranCoupe tabanlı elektrikli otomobilin de bulunduğu birtakım yeni konsepte de şahit olabiliriz.

Porsche tarafına bakarsak marka 2018 Cayenne‘i ve 911 GT3’ün Touring Pack’ini tanıtacak. Porsche maalesef 911 Speedster’in tanıtımını Kasım’da yapılacak Los Angeles Otomobil Fuarı’na erteledi.

 

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu