FeaturedHaberler

Subaru WRX STI Final Edition piyasaya çıktı




Subaru, markanın motorsporlarıyla en çok bağdaştığı, amiral gemisi konumundaki efsanevi modelinin emekliye ayrılışını WRX STI Final Edition ile kutluyor.

Otomobilde, 19 inçlik jantların arkasında saklanan daha büyük frenler ve viraj kabiliyetini arttırmaya yardımcı olan DCCD adındaki ayarlanabilen diferansiyel gibi mekanik iyileştirmelere sahip.

Subaru, WRX STI’ın markanın performanslı otomobili olarak üretilmesi yerine artık gelecek modeller için ilham kaynağı olarak kullanılacağını söylüyor.

Tokyo’da Viziv tanıtılmıştı

Buna rağmen, Subaru, Tokyo Otomobil Fuarı‘nda WRX STI’a benzer yeni nesil bir performans otomobilini ön plana çıkaran çarpıcı bir konsept tanıttı. Viziv Performans konsepti eğer üretim bandına inerse WRX STI’ın devamı olarak satılabilir.

WRX STI Final Edition’u öne çıkaran detaylar arasında yeniden tasarlanan ön tampon ve Final Edition imzası bulunuyor. Fren kaliperleri sarı renge boyanmış. Parlak siyah döşemeler ve kırmızı dokunuşlarla otomobil genel itibariyle daha iyi bir iç mekana sahip. 5.9 inç ekrana sahip bir multimedya sistemi yerleştirilmiş.

Özel üretim olan bu otomobil 33995 £ fiyat etiketiyle sıradan bir WRX STI’dan yaklaşık 2000 £ daha pahalı. Otomobil şu anda siparişe açık durumda.

Sergen Satır

Merhaba, ben Sergen. 1997 doğumluyum, İzmirliyim. Mütercim-tercümanlık öğrencisiyim, bir de otomobillere son derece meraklıyım. Otomobillere olan ilgim ve bilgim her geçen gün artıyor. Edindiğim deneyimlerin çoğunu Otopark.com'a borçluyum. Şimdi ise hedefim Otopark'ı olduğundan çok daha iyi bir konuma getirmek.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. DCCD 2005 ten beri her STI da var yeniler daha elektronik.
    5.9″ olan da multimedya ekranı değil yol bilgisayarı.
    Haber kaynağını paylaşır mısın?

    1. İngiltere pazarı için geçerli bu veda, 2018 makyajlı STI üretime davem ediyor, Türkiye ye 6 adet gelecek, yeni konsept 2020 de piyasada olacak.

      1. Türkiye’ye gelecek mi ? Eminmisiniz? Ben bayraktar oto satış danışmanı ile konuştum gelmeyecek dedi ve özel olarak siparişle de getirmiyoruz dedi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu