FeaturedHaberler

Rimac, yeni modeliyle “oyunun kurallarını değiştirecek”




Hırvatistan merkezli elektrikli otomobil üreticisi Rimac, ilk modeli Concept_One ile adını duyurmayı başarmıştı. Marka, 5 yıl aradan sonra ikinci modelini Cenevre’de iddialı bir şekilde duyuracak!

Rimac, elektriğin gücüyle yeni bir canavar yaratıyor!

“Oyunu değiştirebiliyorsan neden kurallara göre oynuyoruz?” sloganına sahip 22 saniyelik tanıtımda aracın çeşitli açılardan yansıyan siluetini görüyoruz. Bunun dışında bir bilgi paylaşmayan Rimac, yayınlanan tanıtımda yeni aracının örtüsünü 6 Mart’ta indireceğini söylüyor. Yani 8 Mart’ta açılışı yapılacak fuarda aracı tam olarak görebileceğiz.

Çeşitli mecralarda Concept_Two olarak adlandırılan elektrikli hiper otomobilin genel tasarım yapısı selefi Concept_One ile örtüşüyor. Ancak markanın demeçlerine göre üzerinde 2 yıldır çalışılan yeni model, 1.240 beygir güç üreten Concept_One’dan bile daha performanslı olacak. En son Richard Hammond’ın yaptığı kazayla gündeme gelen marka, bakalım yeni modeliyle performans açısından yeterli ilgiyi görebilecek mi?

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu