Featuredİlk Sürüş

Honda Civic 1.6 i-DTEC | İLK SÜRÜŞ




Sinan, yeni Honda Civic dizeli, Burak Ertem’le birlikte Roma’da kullandı.

İyi seyirler!

OTOPARK

Sürücünün Adresi.

İlgili Makaleler

22 Yorum

  1. göçük yorumlarından sonra tekrar otopark.com videosu izler miyim? kararsızım… honda daha nasıl savunulabilir? bir de garantiden değil de iyi niyet garantisindenmiş. sevsinler iyi niyetlerini

    1. 200 araba yalanı ile başladı zaten açıklama honda iyi sallamis o yüzden her ilde birkaç tane var sırf türkiyede 1000 tane vardır en az. Köpük ile kapatmak ne arkadaş tamam kapat al arabanı ver parami demiyorum da o zaman 2.el kaybimi karsilayacaksin ver 10.000tl tazminat tamam. Türkiyede 1 yıl Civic almadan düzelirde önce otomobil platformlarının marka güzelleme değil hak araması lazım. Sinan’a ben de yakıştıramadım. Dalga geçip ulan bunlar gocuyir marka da zaten arkasında durmadı honda alınmaz deseler marka 1 aya dize gelirdi mağdur tazminat yerine sitelere para vermiş anlaşılan. Bu arada Civic im falan yok tamamen mağdurların hak ettiklerinden bahsettim.

  2. MTV ye motor gücü ayarı da gelince iyice csziplesecek dizeller. Bakan beygir gücüne göre vergi almalıyız yoksa elektrikli de boşluk var motor olmadigindan alamıyoruz deyip vergi getirecek. Şimdi tesla model S 600 beygir muadili V10 vs olduğuna göre 20.000/4 den 5.000tl vergi geldi. Demekki bu ülkede araba kullanmak gerçekten hayal biz elektrikli falan alamayız alın bi dizel merak etmeyin elektrikli gelmez Türkiye ye. Reklam var gibiydi sanki video da ama eğer yoksa güzel olmuş Civic.

  3. Arkadaşlar, otomotiv sektöründe çalışan biri olarak Ankara ‘da kendi gözümle gördüğüm ,çalıştığım markaya takas amacıyla gelen 200 den fazla göçük problemi olan araba ile karşılaşmışımdır bu güne kadar.200 kadar araç lafını duyunca sabah sabah acı bir gülümseme aldı beni , üzüldüm gerçekten. Demek ki yavaş yavaş Otopark.com gibi bir markayı da kaybediyoruz. Sinan Koç, acizane tavsiyem insanların zekasıyla dalga geçmekten vazgeçmelisin ,biz sizleri seviyoruz gerekirse test olmasın marka sana araba vermesin , bu sitenin takipçileri yine seni takip eder, bunlar zamanında yaşandı. Ama tarzınızı bu videodaki yaptığınız şekilde değiştirirseniz bence sıradan olursunuz ve bu size hiç birşey kazandırmaz.

  4. Honda dizel Civic için çok geç kaldı, bu işe 10 yıl önce girmeliydi, yok mazot kalitemizi beğenmemişler vs, Mercedesi, BMW si, Toyota sı, Nissan ı beğenmiş sen beğenmiyorsun. Şimdi de getirdin dizeli ama artık dizel devrinin sonları geliyor, 5-10 yıl içinde herşey çok değişecek.

    Zamanında pastanın kaymağını kaptırdın Jetta ya, Fluence lere, hatta 1.4 dizel Corolla lara, şimdi geçmiş olsun.

  5. Sadece 200 tane araçta görüldüğünü söyleyerek Honda’nın yalanına ortak olmuşsunuz bu bir. İkincisi de, Honda’nın bariz bir şekilde kendi üretim hatasından dolayı oluşan bir problemini garanti kapsamında çözmemesini, bir de bunun için müşteriden para istemesini gayet normal bir şey gibi anlatmışsınız, üstüne daha da cosup “Merak etmeyin Honda arkasında duruyor” demişsiniz. Arkasında durmak deyimi ile siz ve ben çok farklı şeyler anlıyoruz anlaşılan. Ama tabii sizi de anlıyorum, Honda’yı da hoş tutmak lazım değil mi, yoksa onlardan hiçbir test aracı gelmez size. Yazıklar olsun, beni 35 yaşımdan sonra otomobil tutkunu yapan Otopark nerede, bir de şimdiki Otopark nerede.

    1. Merhaba Aydın;
      Bu konuda insanlar dolu olduğu için herhalde beni günah keçisi ilan etti. Ben ne markayı savundum ne de göçük olayını normalleştirdim. Sadece şuan ki güncel durumdan ve markanın bize ilettiği rakamları ben de size ilettim. Hepsi bu. Sıkı takipçimiz olarak söylediğin sözler gerçekten üzücü. İnanın marka araba vermiş vermemiş umrumda bile değil bu saatten sonra istediğim arabayı bulurum çekerim ama senin tepkin senin gibi sıkı takipçiye asıl yakışmıyor.

      1. Güncel durumu bütün mağdurlar sizden iyi biliyor. Senin yaptığın bilmeyenlerin, tam vakıf olmayanların başını tutmak gibi olmuş. Senin yüzünden bir kişi bile birikimini yatırıp zarar etse için sızlamayacak mı?

  6. Sayın otopark siz hala konuyu anlayamamışsınız.biz sizi otomobil test etmenizden daha fazla bir duruşunuz olduğu, söylenmeyeni söylediginiz icin sevmiştik. Ha sizin aslında yapmanız gereken şuydu bence, cekerdiniz bir video honda bizi cagırdı gitmiyoruz,müşterisine ,aracına sahip çıkmadığı için duruşumuz budur demeniz gerekirdi. Varsın honda test aracı vermesin.
    Olmadı beyler.

  7. Varsın Honda test aracı vermesin demek size kolay geliyor nede olsa ” Bekara karı boşamak kolay”. Sinan’ın lansmana gitmesi bir dert ,gitmemesi ayrı bir dert … Mesele test etmesi değil ki, bana göre Sinan’ın yanlışı; Honda çalışanı gibi göçük felaketini görmezden gelip firma sözcüsü gibi konuşmasıdır. Eğer mis gibi testini yapsa ve göçük problemine hiç değinmese ,yine bozulur ama bu kadar tepki göstermezdik bence. Adam bir yanlış yaptı, gömmemin alemi yok. Herkes hata yapar. Yine aynısını yaparsa o zaman iş değişir. İstemediği lansmanları red etme günleri de gelecek ama daha erken. Beyler ” Sinan Reis” ten bahsediyoruz burada. ” Otopark ruhu ” nu korumak ,çoluk çocuğa karıştıktan sonra hiç öyle kolay olabilecek birşey değil. Sinan’la birlikte belki 10 ‘a yakın kişi geçimini bu otomobil portalından sağlıyor ,bazılarınız Honda’ya atar yapsın diyorsunuz. Oldu canım…

  8. Sinan bey merhaba, Videoyu sonuna kadar zevkle izledim. Çok güzel bir inceleme olmuş. Benim sorum şu;
    Videoda hiç bahsedilmeyen bir konuya değineceğim. Düz vitesin keyfine diyecek yok. Tamam da debriyaj Renault’larda olduğu gibi sert ve kütük gibi mi? Yoksa bazı Japon arabalarında olduğu gibi hafif ve tüy gibi mi? Hiç bundan bahsetmediniz. Benim için önemli. Ben geçmişte Renault Megan’ı sırf bu nedenle almaktan vazgeçtim. Hem yaşım itibariyle (67) hem de şehir trafiği itibariyle. Çünkü şehir trafiğinde dur-kalk larda sert debriyaj sol ayağı felç ediyor da. Bu yaştan sonra da çekilmiyor hani…
    Bir de izlerken zaman zaman hoperlorden konuşma sesi geldi. Nedir anlatabilir misiniz. Teşekkürler.

  9. Senin takipçilerin gönlündeki sempatin Markayı aklamaya yetmez, Markanın attığı kazık senin gibi yüz adamı sıfırlamaya fazlasıyla yeter. Bunun bilincindesindir umarım.

  10. Bizden ihraç olan hiçbir ülkede göçük şikayeti yok ama ne hikmetse sadece bizde var. Honda’nın satışları arttı ya, hemen karalama, lekeleme çabaları. Korkunun ecele faydası yok. Dizeli de geldi artık, görücez bakalım satışları, sıraya yazılma palavralarını.

  11. Beyler NE KADAR OBJEKTİFSİNİZ ANLAMAK İÇİN ÖNCELİKLE BU YORUMUMU SİLMEMENİZİ VEYA YAYINLAMANIZI İSTİYORUM !…Mağdur sayısı 200 değil 10 bin kişi civarında!…Mağdur binlerce kişinin ödediği parayı değersizleştirmeye mi çalışıyorsunuz? insanların zekalarıyla dalga mı geçiyorsunuz fc5 honda civic araç sahiplerini gerizekalı yerine mi koymaya çalışıyorsunuz amacınız ne ? Honda ile gidip konuşuyorsunuz da neden bir mağdur araç sahibi ile konuşmuyorsunuz? kaç kişi bu hatadan etkilenmiş neden araştır mıyorsunuz? honda söylüyor siz inanıyorsunuz sizin zekanız bu kadar mı ? Tabiki değil siz de neler olduğunu çok iyi bilmenize rağmen işinize gelmeyen durumlar var? Bende bunları çok iyi biliyorum.Neden binlerce mağduru yok sayıyorsunuz? Ben Ankaradayım buyrun gelin, youtube sayfanıza da yazdım gelin misafirim olun gerçekleri birde mağdurlardan dinleyin. Cesaretiniz varsa yayınlamaya mağdurlarla da bir video çekin arabaların hali gösterelim kamera kaydına alın gözlerinizle görebileceğiniz ayıplarda mevcut. OKADAR MEDENİ CESARETE SAHİPSENİZ BUYRUN ANKARADA SİZİ MİSAFİR EDEYİM TÜM MASRAFLARINIZ BENDEN HODRİ MEYDAN !….

  12. Benim edindiğim bilgiler dahilinde Ankara ve İzmir de 2018 model fc5 kasa 15 günlük araçlarda göçük mevcut. Hadi buna da bir açıklama yapsın honda Türkiye sizde sadece onlara inanarak bir video daha çekin. Bizim elimizde deliller var siz sadece hondanın sözlerine inanıyorsunuz. söz uçar yazı kalır beyler bilirkişi raporları var !…..

  13. Yahu arkadaş amma da takıldınız bu göçüğe yetkililer öyle dediyse elçiye zeval olurmu biz kendimizde gördük dedi burak beyle beraber 2017 kasımdan itibaren honda düzeltti bu işi.köpükle halledildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu