FeaturedHaberler

Mercedes S Coupe, Swarovski taşlarıyla geliyor




Mercedes, Cenevre Otomobil Fuarı’nda S-Serisi’nin coupe gövde tipine sahip özel bir versiyonunu duyurdu. Swarovski taşları dahil olmak üzere pek çok lüks detay ile bezenen S Coupe ile ilgili detaylar haberimizde!

Lüks ve zarafet, Mercedes S Coupe’de birleşiyor

Tasarımsal değişikliğe gidilmeyen araçta Swarowski taşlı LED farlar başta olmak üzere detaylar ön planda tutulmuş. Elmas Kırmızı ve Aragonit Gümüş olmak üzere iki renk seçeneği ile gelen özel versiyonun jant seçenekleri de renklere göre değişiyor. Gümüş ya da gri renkli 19 inç jantlar, AMG paket seçildiği takdirde 20 inç boyutuna yükseliyor. Kabartmalı Mercedes-Benz yazıları ise aracın pek çok yerinde göze çarpıyor.

Bunlar dışında OLED stop lambaları, cilalı ahşap kaplama, Burmaster ses sistemi ve Nappa deri döşeme gibi detaylar araca lükslük kazandırıyor. Kaputun altında ise mevcut S-Serisi’nde yer alan V8 ve V12 motorlar yerini koruyacak. Son olarak özel serinin cabrio gövde tipiyle beraber Nisan ayında satışa sunulacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu