FeaturedHaberler

Lynk&Co 02, teknolojik çözümleri ile duyuruldu




Yeni bir otomobil üreticisi olan Lynk&Co, yeni modeli olan 02‘yi Hollanda’da düzenlediği etkinlik ile duyurdu. Yenilikçi ve teknolojik çözümleri ile ön plana çıkan Lynk&Co 02 ile ilgili detaylar haberimizde!

Volvo XC40’ın kardeşi Lynk&Co 02, Amsterdam’da tanıtıldı

Çinli Geely’nin sahibi olduğu Lynk&Co, kardeş markası Volvo’nun deneyimlerini kullanarak “enerjik” modeller üretmek istiyor. Bu bağlamda tanıtılan 02, markanın SUV segmentindeki ikinci modeli oluyor. Tasarımsal olarak markanın ilk modeli 01 SUV’un mini bir kopyası olan otomobil, boyut bakımından ise Volvo XC40 ile benzerlik gösteriyor.

Lynk&Co 02; 4.45 metre uzunluk, 1.89 metre genişlik ve 2.7 metre aks genişliği gibi oranlara sahip. Volvo’nun CMA platformunu kullanan aracın kaputunun altında ise 1.5 litrelik 3 silindirli hibrit benzinli motor yer alıyor. Bu motor 7 ileri çift kavrama otomatik şanzıman ile eşleştirilmiş.

10.1 inç boyutlu multimedya ekranına sahip olan otomobil, özel uygulama marketi ve sürekli açık bir internet bağlantısı sunuyor. Ayrıca kablosuz şarj pedi de araçtaki teknolojik oyuncaklar arasında yer alıyor. Lynk&Co, ayrıca halihazırda var olan online satış ağının yanı sıra önümüzdeki dönemde Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde butik showroomlar açacak. Son olarak 2019’un ilk yarısında Belçika’da üretimine başlanacak olan 02’nin 25.000 Pound’luk başlangıç fiyatına sahip olacağını ekleyelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu