FeaturedHaberler

Rimac Concept_Two tam 1914 beygir gücünde!




Elektrikli otomobil üreticisi Rimac, Cenevre’de şov yapmaya hazırlanıyor. Fuara yeni modeli Concept_Two ile katılacak üretici, son teaserları ile ortalığı iyice kızıştırdı!

Beygir canavarı yeni Rimac, Cenevre’de tanıtılacak

Concept_Two olarak isimlendirileceği tahmin edilen süper spor otomobil ile ilgili detaylar netlik kazanıyor. Tanıtımdan önce yayınlanan iki teaser çalışmasının ilki, aracın tasarımı ile ilgili ipuçları veriyor. Concept_One‘a göre yeni bir tasarıma sahip olacak otomobil, ön yüzündeki akıcı tasarımı ve arka bölümündeki hareketli spoyler ile dikkat çekiyor.

İkinci tanıtım ise aracın tasarımından fazla gücünü gözler önüne seriyor. Eğer bir sürpriz yaşanmazsa, Rimac’ın yeni canavarı tam 1914 beygir güç ve 2300 Nm tork üreten bir motora sahip olacak. Bu güç, elektrikli otomobilllerin geldiği seviyeyi işaret ediyor. Markanın ilk otomobili olan Concept_One’da 1224 beygir güç üreten elektrik motoru yer alıyordu.

Hırvat markanın 8 Mart’ta duyurulacağı yeni model, Amerika’daki 5 bayi aracılığıyla satışa sunulacak. Oldukça iddialı olacağı görünen aracın performans verileri ise merak konusu.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu