FeaturedHaberler

Mercedes A-Sedan Görücüye Çıkmaya Hazırlanıyor!




Pekin Otomobil Fuarı’nda tanıtımı yapılan Mercedes Benz A-Serisi Sedan otomobil severler arasında şu sıralar oldukça popüler. Bunun sebebi ise ortaya çıkan yeni sızıntı görseller.

Geçtiğimiz şubat ayından itibaren bizi merakta bırakmayı başaran yeni A Serisi yakın geçmişte hatchback versiyonunun tanıtımını yapmıştı. Yeni modelde bir ilk olarak amiral gemileri olan S ve E serilerinde kullanılan yeni teknolojik özelliklere de yer verilmişti. Bu durum birçok kullanıcı tarafından mutluluk ile karşılandı.

Bu haftanın önemli gelişmesi ise A Serisi Sedan kısmında yaşandı.

Bir çok farklı çizim ve konsepti görsel basında bulabileceğiniz yeni model bu sefer ise kamufulajlı hali ile görüntülendi. Genel hatları ile kesinlik kazanan parçaları da görebilmek mümkün.

Motor seçekneklerinin Hatcback versiyonu ile oldukça benzer olacağı söylentiler arasında. Dizel motorlarda Renault ortaklığı devam edecek gibi görünüyor. Benzinli cephesinde ise yine Renault’un 1.2 benzinli motoru diğer beklentiler arasında. En büyük rakibi olması beklenen yeni BMW 1 Serisi Sedan ile başta uzak doğuda olmak üzere nasıl bir ses getireceğini hep beraber göreceğiz.

Görmeyenler için Mercedes A-Serisi haberimize BURADAN ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Arkası bildiğin A3 Sedan olmuş. Ayrıca zaten Cla vardı buna ne gerek var çok da geniş değil bu da. 2 tane A Sedan oldu

  2. Mercedes tasarımcılarından birisi tanıdığımdır. Zaten CLA var, bunu niye yaptınız diyorlar dedim. Boşluğumuza geldi dedi. Tespitinizi ilettim dikkate alacaklarmış.

    1. 2 A Sedan çok da dert değil alıştık biz C E S bunlar da aynı mercedes hep aynı farklı modeli zaten yok.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu