FeaturedHaberler

Renault Captur Coupe, Ağustos ayında tanıtılacak!




Geçtiğimiz hafta, Renault’un yeni bir SUV/crossover model üretebileceği ile ilgili raporlar ortaya çıkmıştı. Sızdırılan ilk görüntülere göre, üretilecek yeni model Renault Captur Coupe olacak!

Renault’tan ucuz X4 hamlesi: Renault Captur Coupe!

Rusya’dan gelen görüntülere göre ağır kamuflajlı olarak test edilen Captur Coupe, markanın pratik crossover modelini yeni bir yola sokacak. İlk görüntülere göre ilk jenerasyon Captur’dan daha büyük olduğu görülen araç, coupe/hatchback karışımı tavan çizgisi ile BMW X4’e göz kırpıyor. Ayrıca aracın genel tasarım hatları itibarıyla yeni Megane’a daha yakın olduğunu söyleyebiliriz.

Renault Captur Coupe’nin motor seçenekleri ile pek sürpriz yaratmayacak. Fransız markanın mevcut TCe ve dCi motor seçeneklerinin kullanılacağı aracın 4 tekerden çekiş sistemini opsiyon olarak kullanması bekleniyor. Ağustos ayındaki Moskova Otomobil Fuarı’nda konsept sürüm olarak tanıtılacak aracın önümüzdeki yıl yollarda olacağını söyleyebiliriz.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Haberde yanlışlık var dostum captur alt yapılı yani b segment olmayacak c segmenti yeni bir plartfom olacak

  2. Mitsubishi'nin etinden sütünden yararlanıp Eclipse Cross'un ucuz plastikli, sorunlu elektronikli yani fransız versiyonunu çıkaracaklar…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu