FeaturedHaberler

BMW bu kez de akıllı saat işine giriyor!




BMW bu kez de akıllı saat işine giriyor!

Varlığı BMW ve Fossil Group tarafından henüz doğrulanan saat hakkında şimdilik çok şey bilmiyoruz. Tasarımı ve teknik özellikleri bilinmeyen cihazın ne zaman piyasaya sürüleceği de belli değil.

Fossil Group’un Diesel, Emporio Armiani, Kate Spade ve Michael Kors gibi lisanslı markalar için saatler ürettiğini biliyoruz. Bu yeni ortaklıkla birlikte Fossil, zaten geniş olan marka listesine bir yenisini eklemiş olacak.

Fossil Group yönetim kurulu başkanı ve CEO’su Kosta Kartsotis, yaptığı bir açıklamada “BMW, dünyadaki en ikonik markalardan bir tanesi,” dedi ve ekledi; “tasarım uzmanlığınızı ve akılı saat yeteneklerinizi dünyanın dört bir yanındaki BMW meraklılarına ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz”.

Saatlerin ne zaman geleceği bilinmiyor ancak ortaklığın 2023’e dek süreceği açıklandı. Bu yüzden önümüzdeki dört sene içinde farklı nesillerde akıllı saatler görebiliriz.

Not: Görsel temsilidir

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Fossil premium bir marka degildi, Tag Heuer ile falan anlassalardi.. ICE watchlar gibi olacak, kalite duskunu olan kimse almayacak 🙂

  2. inzfatih demiş ki:

    Fossil premium bir marka degildi, Tag Heuer ile falan anlassalardi.. ICE watchlar gibi olacak, kalite duskunu olan kimse almayacak :)Hepsini görüntüle…

    Ben de ilk etapta oyle dusundum de bunu arac ici saat gibi dusunmemek lazim. Mercedes IWC kullaniyor ama sonucta aracin icinde kullaniyor. Akilli saat icin Fossil gayet uygun bir secim bence. Fason uretim isinde gayet basarililar, tasarimlari gayet hos. Tag Heuer ile anlasma saglasalar ulasilabilirligi pek mumkun olmaz. Misal 7 serisine binecek adamlarin cogunun akilli saatle falan isi olmaz, bu saati kullanan daha alt segment kullanicilari olacaktir.

  3. ben sporda kullanmak dışında şahsen akıllı saatleri beğenmiyorum. örneğin bir iwatch yerine alacağınız markalı iyi bir saatin daha elit duracağı düşüncesindeyim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu