FeaturedTestler

HONDA CB250R | TEST




Bugün Konuğumuz Honda’nın yeni naked modeli olan CB250R.

2018 Honda CB250R, 249cc su soğutmalı DOHC motora sahip. 9000 devirde 27 HP güç ve 8000 dev / dak’da 23 Nm tork sunuyor. Modelin ABS donanımı ile birlikte 143 kg boş ağırlığı bulunuyor. CB250R üç renk seçeneğinde satışta: Siyah-Gümüş-Kırmızı

CB250R, ‘Neo Sports Café tarzı ile 249cc sıvı soğutmalı bir motora, altı vitesli şanzımana ve boru şekilli / preslenmiş çelikten yapılmış yepyeni bir şasiye, 41 mm USD çatallara, radyal montajlı 4 pistonlu kaliper ön frene ve diske sahip. Ayarlanabilir monoshock, gelişmiş LED aydınlatma, LCD ekran ve IMU tabanlı ABS de sunulan özellikler arasında.

+ Yakıt ekonomisi         – Sert Sele

+Kullanım rahatlığı        Vites göstergesi olmayışı

 – Sert hamurlu lastikler


Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer Testlerimiz için BURAYA tıklayabilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Çok güzel Test idi . Sadece test değilde, sık sık motovlogda bekleriz. Mesela Ataşehirden Mecidiyeköye motorsiklet ile mesai saati sonunda ne sürede gidersin felan özendirici testlerde bekleriz.
    Ayrıca küba 50 cc cafe racer testide beklerim.

  2. Sinan abiye motovlog tarzı yakışmış. @İstanbulluu'nun da dediği gibi böyle daha çok video bekleriz. Hem Otopark ailesi olarak diğer motorlu taşıtlardaki arkadaşları da aramıza katarak çok daha büyük bir topluluk olabilir, çeşitli güzel gösterili etkinlikler yapabiliriz.

  3. Naked motorlar çok güzel Sinan bey kesinlikle size katılıyorum ama size bile biraz küçük durmuş gibi ben 1.92 m 90 kg bi adam olarak bu motora binsem komik durmaz mı? onu geçtim sürüşü etkilemez mi?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu