FeaturedVideolar

Lastik Basıncı Neden Önemlidir ? | VLOG




Lastik basıncı ile merak ettikleriniz videomuzda !

Lastik basıncının ne kadar önemli olduğunu sürekli duyuyorsunuz. Bu sefer söylemek yerine uygulamalı olarak gösterdik ve iki senedir kullanmış olduğum Goodyear Vector 4 seaons Gen2 lastikleri ile hem güvenli döndük hem de basınçları düşürüp spin attık!

– Siz lastik basınçlarınızı düzenli kontrol ediyor musunuz?


Lütfen, videoyu izledikten sonra BEĞEN tuşuna basarak kitlemizi büyütmemize destek olun! Videolarımıza YORUM yaptığınız her öneriyi, eleştiriyi ve bilgilendirmeyi dikkate alıyoruz!

Diğer videolarımız için BURAYA tıklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. @sinan Lastik basıncı ile ilgili yaptığınız test gayet bilgilendirici olmuş çok teşekkürler. Ufak bir sorum olacak. Benzinliklerde ki basınç ölçerlerin çoğu ayarsız oluyor. Yaz – kış geçişlerinde zaten tüm ayarları bozuluyor. Uzun yola çıktığımızda zaten soğuk lastikle basınç ölçme, ayarlama mümkün olmuyor.

    O sebeple videoda gördüğüm, kaliteli ürün dediğin basınç ölçer cihazın marka modeli nedir acaba söyleyebilir misin ? Bir de bu alet sadece basınç mı ölçüyor yoksa şişirme işlevi de yapabiliyor mu ? Şimdiden teşekkür ettim.

  2. Baris Inselel demiş ki:

    KTM'nin lastik basınç ölçeri. Google a yazıp modellerini de görebilirsiniz. @CenkHepsini görüntüle…

    Teşekkür ettim hocam..

  3. Bi fark bekliyordum ama bu kadar da beklemiyordum, ellerine sağlık, birde yüksek lastik basıncıyla çekseymişsin 🙂

  4. Ozgur Gunes demiş ki:

    Bi fark bekliyordum ama bu kadar da beklemiyordum, ellerine sağlık, birde yüksek lastik basıncıyla çekseymişsin :)Hepsini görüntüle…

    Ben de normalden yüksek olan basınçta vereceği tepkiyi görmek isterdim.
    Uzun yola çıkacağım zaman araç kapısından yazılandan 1 psı yüksek basınçla çıkıyorum. Ancak benzinliklerin basınç ölçerleri ne kadar doğruysa artık..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu