FeaturedHaberler

Milan Red, hiper spor sınıfında devlere kafa tutuyor!




Özellikle elektrik motorlarının spor sınıfına getirdiği önemli güç, araçları ulaşılması zor teknik değerlere taşıyor. Milan Automotive ise yeni modeli Milan Red ile geleneksel şekilde dev üreticileri yakalama iddiasında!

Bugatti Chiron’a Avusturyalı rakip: Milan Red!

Butik otomobil markası Milan Automotive, yeni ve iddialı modeli Red’i kullanıcılarla buluşturdu. Hiper spor otomobil sınıfında yer alan Milan Red, tasarımıyla oldukça etkileyici gözüküyor. Karbon fiber malzemeden üretilen gövdede aerodinamik verimlilik ön planda tutulurken, aracın hemen hemen her yerinde bulunan hava girişleri gözlerden kaçmıyor. Bu kadar fazla hava girişinin sebebi ise motorda saklı.

Red’in gövdesinin altında 6.2 litrelik dört turbolu V8 bir motor yer alıyor. 1.325 beygir güç ve 1.400 Nm tork üretebilen motor, 7 ileri çift kavrama bir şanzıman ile birleştirilmiş durumda. Glide, Hunt ve Attack adlı 3 farklı sürüş moduna sahip olan araç, Attack modunda maksimum 400 kilometre hız yapabiliyor. 0-100 performansı sadece 2.47 saniye olan hiper sporun 9.98 saniyelik 0-300 performansı ise dikkatleri üzerine topluyor.

390 mm’lik Brembo CCM-R karbon seramik frenler ile desteklenen Milan Red, süspansiyon sisteminde ise karbon takviyeli özel bir tasarım kullanmış. İç mekanının kişiye özel dizayn edileceği ve yalnızca 99 adet üretileceği açıklanan aracın 2.3 milyon dolar fiyat etiketi olduğunu belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. byilmaz demiş ki:

    Bu otomobil resmen Lykan Hypersport’un hormonlu hali olmusHepsini görüntüle…

    Ön taraf bir derece idare eder de arka bayağı çakmış be.

  2. bt demiş ki:

    Ön taraf bir derece idare eder de arka bayağı çakmış be.Hepsini görüntüle…

    Bu aralar abidik gubidik egzotik otomobil ureten markalar turedi, gecen de Bulgaristan menseili bir ureticinin araci sozde 3000hp uretiyor diye yazildi ama ortada arac yok 😀
    Bir kisiden 2.3 milyon dolar carpsak bence emerik aushauchsuhx

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu