FeaturedHaberler

Ön yüzü yenilenen Mitsubishi L200 kameralara takıldı




Hızlı bir değişim ve dönüşüm süreci geçiren Mitsubishi, SUV sınıfı modellere yoğunlaşırken bir yandan da mevcut modellerini elden geçiriyor. Markanın pick-up modeli Mitsubishi L200, yenilenen yüzü ile objektiflere yansıdı.

Mitsubishi L200, yeni yüzüyle Eclipse Cross’tan kopya çekiyor

2015 yılında beşinci jenerasyonu ile sahneye çıkan pick-up, önümüzdeki dönemde kapsamlı bir makyaj operasyonuna konu olacak. Casus fotoğrafçılara yakalanan makyajlı Mitsubishi L200, markanın yeni tasarım diline uygun bir forma kavuşuyor. Ön yüzünde  ince LED farlar ve ona uygun yeni ön panjur aracı Eclipse Cross modeline yakın bir çizgiye sokuyor. Arka bölümdeki yükleme alanının da tamamen yenilendiği gözlerden kaçmıyor.

İç mekanının büyük ölçüde yenileneceği tahmin edilen L200’ün motor bilgileri ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Ancak Mitsubishi’nin halihazırda kullandığı 2.4 litrelik DI-D motoru ufak performans güncellemeleri ile revize edeceğini tahmin ediyoruz. Son olarak makyajlı pick-up’ın önümüzdeki yıl yollarda olacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Fotoğrafçı da sürücüye yakalanmış :p Elini kaldırıp engel olmaya çalışmış adam :p sonra da dönüp bakıyor.
    Pickup camiasında da işler kızışmaya başladı. Artık kafalardaki pickup algısı tamamen değişti, artık daha spor daha lüks çizgiler karşımıza çıkar oldu.

  2. Önü Eclipse'e arkası X Class'a benziyor. Pickupları genelde severim ama L200'ü bir türlü sevememiştim. Belki bu jenerasyon kararımı değiştirir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu