FeaturedHaberler

Skoda Kodiaq RS, markanın en güçlü dizel modeli oldu!




Skoda, bir süredir teaser görüntülerini paylaştığı performanslı SUV modeli Kodiaq RS’i resmi olarak duyurdu. Çek markanın en güçlü dizel motorunu taşıyan Skoda Kodiaq RS ile ilgili detaylar haberimizde!

“Rekortmen” Skoda Kodiaq RS, Paris’te resmileşti!

Uzun süredir test edilen Kodiaq RS, bundan kısa süre önce Nurburgring’de 7 koltuklu en hızlı SUV rekorunun sahibi olmuştu. Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılan araç, performansıyla üst seviye rakiplerine parmak ısırtacak gibi görünüyor. 2.0 litre biturbo TDI motora sahip model, 240 beygir güç ve 500 Nm torkla marka tarihinin en güçlü dizeli oluyor. 0’dan 100 kilometre hıza 7 saniyede çıkan Kodiaq RS, 4 tekerden çekiş ve 7 ileri DSG şanzıman ile beraber geliyor.

Skoda Kodiaq RS dış mekanında sportif tamponlar, parlak siyah detaylar, vRS logoları ve 20 inç alaşım jantlar gibi detaylar taşıyor. İç mekanda ise Alcantara spor koltuklar, karbon fiber detaylı orta konsol ve spor modu barındıran dijital gösterge paneli dikkat çekiyor. Ayrıca Skoda’nın geliştirdiği yapay motor sesi modu, dizel motor sesinden kurtulmak isteyenler için Bolero ses sistemiyle akustik bir ortam yaratıyor.

Paris’te sergilendikten hemen sonra satışa çıkacak olan Kodiaq RS’in fiyatı ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu