FeaturedHaberler

Yenilenen Mercedes B-Serisi Paris’te duyuruldu




Mercedes-Benz’i MPV sınıfında temsil eden modeli B-Serisi, Paris Otomobil Fuarı’nda yenilenerek duyuruldu. Sınıfında Alman rekabetini yeniden canlandıracak olan Mercedes B-Serisi ile ilgili detaylar haberimizde!

Mercedes B-Serisi, BMW 2 Serisi ile rekabete devam edecek!

Paris’te meraklılarının karşısında çıkan yeni B-Serisi, son dönemde kan kaybeden MPV sınıfında görsel olarak öne çıkmak istiyor. Alman markanın son tasarım dilini taşıyan araç, genel tasarımıyla A-Serisi’nin hormonlu hali gibi görünüyor. Kardeşine göre sürüş yüksekliği 90 mm yükseltilen modelin aks uzunluğu da 30 mm uzatılmış. Marka yetkilileri, yapılan bu güncellemelerin rüzgar sesini azalttığını ve B-Serisi’nin sınıfının en iyi aerodinamik hava akışına kavuştuğunu belirtiyor.

Donanım tarafında LED DRL farlara kavuşan Mercedes B-Serisi, iç mekanında ise MBUX multimedya sistemi ile dikkat çekiyor. 705 litre bagaj hacmi sunan model, arka koltuklar katlandığında ise 1.540 litrelik devasa bir yükleme alanı sunuyor.

Yeni Mercedes B-Serisi’nin kaputunun altında, özellikle Türkiye’deki meraklılarının beğeneceği ekonomik motor seçeneklerine yer verilmiş. Dizel tarafında 115 beygir güç üreten 1.5 litrelik motorun yanı sıra 150 ve 190 beygirlik 2.0 litre ünite de bulunuyor. 1.33 litre hacmindeki benzinli motor seçeneği ise kullanıcılara 136 ya da 163 beygir güç sunuyor. Kullanıcılar motor seçeneklerine göre 8 ileri çift kavrama otomatik şanzıman ve 4MATIC çekiş sistemi gibi opsiyonları da satın alabilecekler.

Aralık ayında satışlarına başlanacak yeni B-Serisi’nin fiyatı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu