Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Yenilenen Volkswagen Passat testte yakalandı!




2014 yılında tanıtımı gerçekleştirilen sekizinci nesil Volkswagen Passat, uzun sayılabilecek bir süredir halen üretiliyor. Ortaya çıkan yeni görüntüler ise D sınıfının başarılı temsilci Passat’ın makyaj operasyonu gerçekleşmiş durumda.

Ön ve arka bölümü ağır kamuflaj ile korunan makyajlı Passat’ın dış mekanında temel dokunuşlar görülüyor İlk bakışta aracın yeni bir ön tampon ve ızgaraya sahip olduğu görülüyor. Ayrıca LED far ve stop grubu da formsal olarak elden geçirilmiş durumda.

Makyajlı Volkswagen Passat’ın iç mekanı ile ilgili her hangi bir görsel bulunmasa’da önemli yenilikler olduğu söyleniyor. Yeni ve sportif bir direksiyonun yanı sıra orta konsolda büyük ekranlı bilgi-eğlence sistemi görebiliriz. Aracın kaputunun altında ise 1.4 litrelik TSI motorun yerine 130 ile 150 beygir gücündeki 1.5 TSI ünitenin gelebileceği söylentiler arasında. Ayrıca Passat’ın hibrit versiyonu olan Passat GTE’nin de 70 kilometre menzil sunan 13 kWh’lık bir batarya paketi ile güncelleneceği belirtiliyor.

Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılması beklenen makyajlı Passat’ın 2019’un ikinci yarısında satışa sunulmasının planlandığınıda belirtelim.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Stoplar ve tampon haricinde bir fark yok çünkü

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu