Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Maserati Levante GTS tanıtıldı




Maserati Levante’nin 550 HP gücündeki en güçlü versiyonu resmi olarak tanıtıldı.

Maserati, Levante ile dikkatleri toplamaya devam ediyor. İlk olarak Los Angeles Otomobil Fuarı’nda gösterimi yapılan Maserati Levante GTS, Levante Trofeo’dan sonra ailenin en güçlü  versiyonu olacak.  GTS’in 3,8 litrelik çift turbo beslemeli benzinli V8 ünitesi, 550 HP güç ve 730 Nm torku, 8 ileri vitesli otomatik ZF şanzıman ile dört tekerleğe birden aktarabiliyor. Los Angelas’ta gösterilen GTS, Bianco Alpi gövde rengi, spor koltukları, siyah dikişleri ile kontrast yapan kırmızı deri iç mekân ve 22 inçlik Orione jantları ile dikkat çekti.

Levante GTS’in tasarımında göze çarpan, ‘Black Piano’ paketi, alüminyum F1 vites kolları, spor pedallar, özel gösterge paneli grafikleri, Maserati saat kadranı, ışıklı kapı eşikleri ve krom gövde eşikleri modelin sportif tasarımını daha da öne çıkarıyor. Levante GTS, Quattroporte GTS’de yer alan güç ünitelerinin güncellenmiş versiyonu olan ve yeniden tasarlanan 6,250 d/dak’da 550 HP güç ve 2.500-5.000 d/dak’da 730 Nm tork üreten 3,8 litrelik çift turbolu V8 motorla güçlendiriliyor. Göze çarpan 3,9 kg/beygir oranıyla Levante GTS’in en yüksek hızı saatte 292 km/s iken, Levante GTS, 100 km/s hıza ulaşmak için yalnızca 4.2 saniyeye ihtiyaç duyuyor. Alt ön ızgara ve arka tamponun ayırt edici tasarımı sayesinde Levante GTS daha sportif ve daha zarif ve sofistike görünümle dikkat çekiyor. Yeni Levante GTS, opsiyonlu donanım olarak Full Matrix LED farlarla alınabiliyor. Standart Bi-Xenon farlarla karşılaştırıldığında, LED teknolojisi yüzde 20 daha fazla aydınlatma, yüzde 32 de daha soğuk ışık ve iki kat daha uzun ömür sunuyor.

Zarif iç mekân ve teknoloji

Levante GTS’te standart olarak sunulan Full Premium deri döşeme, spor koltuklar ve pedallar ile 14 hoparlörlü Harman Kardon Audio sistemi, kabin içerisinde farklı bir ortam yaratıyor. Tamamen yeni vites kolu, kullanıcıya rahat bir kavrama hissi sağlarken; metal ve siyah kaplama Maserati logosu ile şık bir görünüm de sergiliyor. Yeniden tasarlanan gösterge paneli grafikleri Maserati’nin yarış mirasından da ilham aldığını vurgularken; Levante GTS’nin sportifliğinin de altını çiziyor.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Beyazın üzerindeki jantlara bittim eridim diyebilirim.Çok şık gerçekten.
    Ufak bir eleştiri de demek istemiyorum ama sis farları hiç de iyi yerde konumlu değil gibi.Daha şık saklayabilirlerdi.Göz yoruyor.Tamam anlıyorum hava kanalları vs için aşağıya konumlandıramıyorsun ama Maserati gibi bir marka elegans tavrına yakışır bir şey hayal edebilir ve uygulayabilirdi.Kolaya kaçma seziyorum.
    Ha bir de orta ekranın yanındaki hava menfezleri 2004 den beri aynı.Yataydı dikeye almışlar.Bir ufak makyaj bile onları estetik açıdan 2010 ların izlenimini verdirtebilirdi.
    Standart donanım olarak sunulan; Harman kardon 14 hoparlör,premium deri dedikleri şu güzelim işçilikli deriler,bi xenon farların olması ise takdire şayan. Otomatik ayna kapamayı Suvlarına çok gören premium markalara güzel bir gözdağı olmuş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu