Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Akaryakıt fiyatlarına beklenen artış geliyor




Dünya genelinde akaryakıt fiyatlarındaki artış ve döviz kurlarındaki yukarı yönlü hareket nedeniyle pompa fiyatlarına yeni bir zam getirildi.

Motorin fiyatı pazartesiyi salıya bağlayan geceden itibaren geçerli olmak üzere 17 kuruş artıyor. Değişim gösteren kur ve brent petrol fiyatlarından meydana gelen dünya genelindeki artış, bu zammın nedeni olarak gösteriliyor. Benzin cephesinde ise 6 kuruşluk bir zam bekleniyor. Akaryakıt fiyatlarındaki artışın kesin miktarıları önümüzdeki günlerde belli olacak.

Eşel Mobil LPG için devreye girmişti

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası’ndan yapılan açıklama göre LPG fiyatlarına artış durduruluyor. Son günlerde yaşanan zamların ardından vatandaştan da tepki geldi. Bunun üzerine akaryakıttan tanıdık olduğumuz eş mobil sistemi devreye alındı.

Konu ile ilgili şu açıklama yapılmıştı; “13/03/2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Otogazda 5 kuruş Fiyat artışı gerçekleşmiş olup, artış ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır. Eşel Mobil sistemi bu yıl ilk olarak otogazda devreye alınmıştır. Diğer ürünlerde ihtiyaç oldukça devreyealınacaktır.” ifadelerine yer verildi.

 

İlgili Makaleler

10 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu