FeaturedHaberler

Shell’den Sağlık Bakanlığı’na destek geldi

Şirket, 5 Milyon TL değerinde akaryakıt bağışladı




Şirket, corona virüsle mücadele için destekte bulunacak.

Geçtiğimiz aylarda başlayan ve şiddetini gittikçe attıran corona virüs salgını dünya çapında 800 binden fazla kişiye bulaştı. Dünyanın önde gelen akaryakıt devi Shell ise virüs ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı’nın corona virüs enfeksiyonu ile ülke çapında yürüttüğü mücadeleye destek olmak için, Türkiye’deki sağlık çalışanları, ambulanslar ve diğer araçların kullanımı için 5 milyon TL değerinde akaryakıt bağışlayacağını duyurdu.

Shell & Turcas Türkiye Ülke Başkanı konuştu

Shell & Turcas Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem,Sağlık Bakanlığı’mızın ülke çapında yürüttüğü yoğun mücadeleye destek olabilmek adına, mücadeleye katılan bakanlık bünyesindeki sağlık çalışanları, ambulanslar ve diğer araçların kullanımı için bakanlığın uygun gördüğü şekilde dağıtılmak üzere 5 milyon TL değerinde akaryakıt desteği sağlamaya karar verdik. Bu mücadelede emeği geçen, katkısı olan herkese yürekten teşekkür ediyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberlik içinde bu zor günlerin de üstesinden geleceğine inancımız tam.”  ifadelerini kullandı. 

Ayrıca Erdem, “Shell olarak en büyük önceliğimiz çalışanlarımızı, müşterilerimizi, paydaşlarımızı virüs salgınından korumak ve ülkemizde salgınla mücadeleye katkıda bulunmak. Akaryakıt, madeni yağ, kimyasallar, doğalgaz gibi bu mücadele için elzem ürünlerimizi bayilerimiz ve distribütörlerimiz ile beraber kesintisiz olarak müşterilerimize sunmaya devam ediyoruz. İstasyonlarımız, depo ve terminallerimiz ve madeni yağ fabrikamızda ulaşım ve taşımacılığın kesintisiz devamı için özveriyle çalışan personelimize bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerini cümlelerine ekledi.

TESLA MODEL S P90D Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu