Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Mercedes-Benz, çevrimiçi satışa başladı

Mercedes-Benz, Almanya'da çevrimiçi satış yapmaya başladı




Mercedes-Benz gerek dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü salgınına karşı gerekse dijitalleşme adına çevrimiçi satışa başladı.

Mercedes-Benz, Almanya’da çevrimiçi satış yapmaya başladı. Mercedes-Benz’in çevrimiçi mağazasından otomobil alan müşterilerin otomobilleri, evlerinin önünde teslim edilecek.

İnternetten alışveriş yapmaya tüm dünya alışmış iken bazı otomobil firmaları da internet üzerinden online araç satışı gerçekleştiriyordu. Alman otomobil üreticisi Mercedes-Benz de online satışa başladı. Şuan sadece Almanya’daki müşterileri için kullanılabilir durumda olan sistem ile otomobillerini satın alabilecek müşteriler, aldıkları otomobillerini evlerinden teslim alabiliyor.

Aralık 2019’dan itibaren çevrimiçi olan mağazaya 400.000’den fazla kişi giriş yapmış ve istedikleri otomobilleri sipariş edip, istedikleri adresten satın alan müşteriler hizmetten çok memnun kalmış. Üstelik Mercedes-Benz herhangi bir ekstra teslimat ücreti de talep etmiyor.

Tüm otomobil üreticileri gibi Mercedes-Benz’de otomotiv sektörünün geleceğinin internetye olduğunu görmüş Şirket 2025 yılında tüm satışının %25’ini internet üzerinden çevrimiçi olarak satmayı planlıyor.

Mercedes-Benz G 500 Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu