FeaturedHaberler

Efsane Türkiye’de; Kara Şimşek Kitt artık aramızda




Bir dönemin en popüler yabancı dizisi olmayan başaran Kara Şimşek dizisinin otomobili Kitt, bir Türk tarafından satın alındı.

80’li yılların Amerikan dizisi “Kara Şimşek“in ateş eden, atlayan ve konuşan siyah spor arabası “Kitt” Türkiye’ye geldi. Almanya’da yaşamanı sürdüren Ramazan Çelik, modeli bulup satın alma kararı verdi. Ardından ise, “Kitt” ile Türkiye turuna çıktı.

Ramazan Çelik, ”Çocukluk hayalimdi. Küçükken dizi izlerdik. 82-90’lı yıllarda izlerdik. Yıllar sonra Almanya’ya gittim. Durumum oldu bu KİT’i Amerika’dan satın aldım. Dizide oynayan araçlardan bir tanesi. Replikasıda var kendisi bende ama David Hasselhoff’la geçen sene tanışma imkanımız oldu.

Münih’te Almanya turuna çıkmıştı. Bu araçla kendisiyle Münih’te bir yarım saat falan çekimimiz oldu. Araçla Münih’te gezdik. Tanışma imkanımız oldu. Güzel bir araç. Yaşlı bir araç ama güzel. Dizide bütün özelliklerinin hepsi duruyor. Kırmızı ışığı olsun, numarasını değiştirmesi olsun, lazer olsun hepsi duruyor’.

‘Bunun maliyeti baya bir yüksek maliyeti var ama benim yanımda maliyetten ötesi bir manevi bir değeri var. Gerçekten manevi değeri çok yüksek bir araç. Büyük bir ilgi var. Resim çekmek isteyen, gezmek isteyenler. Çok büyük bir ilgi var. Normal karşılıyorum. Dizide oynayan bir araç.”

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu