FeaturedHaberler

Yenilenen Renault Trafic, Clio’ya benzer iç mekanı ile tanıtıldı!




Fransız otomobil üreticisi Ranault, Nisan ayında Trafic‘in makyajlı versiyonu üzerinde çalıştığını söylemişti. Bir yıl önce makyajlanan model şimdi tekrardan yenilendi.

Makyaj operasyonundan geçen Renault Trafic, yeni tamponları, ön kaputtu ve yeni full-LED farları ile dikkat çekiyor.

Asıl yenileme operasyonun kabinde yapan Renault yenilenen Trafic’te konsol tasarımınını yeniledi. Depolama alanları ise biraz daha arttı. Direksiyon ve bilgi eğlence ekranı gibi kısımlar ise diğer Renault modelleri ile benzer durumda. Renault Trafic’te bulunan 8 inç’lik bu bilgi eğlence ekranının Apple CarPlay ve Android Auto’yu desteklediğini de belirtelim. Ayrıca Renault, Trafic’in yolcu kısımlarında 86 litrelik depolama hacmi sunduğunun da belirtiyor.

Yenilenen Renault Trafic’te güvenlik anlamında gelişmeler mevcut standart ve opsiyonel olarak gelen güvenlik donanımları listesi de geliştirilmiş. Adaptif hız sabitleyici, acil durum fren asistanı, şerit takip asistanı ve kör nokta uyarıcısı gibi sistemler yenilenen Renault Trafic’te bulunuyor.

Renault Trafic’in kaputu altında pek bir değişim yok. Araç Avrupa’da 2.0 litrelik dizel motor seçeneğiyle satılmaya devam ediyor. Bu motor 3 farklı güç seçeneğiyle sunuluyor. Bunlar sırasıyla 110, 150 ve 170 beygir güç seçenekleri oluyor. Araçta düşük güçteki motor seçeneği 6 ileri manuel şanzıman ile gelirken güçlü seçeneklerde 7 ileri çift kavramalı şanzıman alınabiliyor. Tüm seçenekleri Euro 6D emisyon standartlarına uyumlu olan makyajlı Trafic’in 2021’in Mart ayında satışa sunulacağı da açıklanmış durumda.

Yeni BMW Z4 Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu